bugün

evrim teorisi

türk halkı her zaman gerçek bilimin farkında olan bir halktır; tübitak, bu sene sigaranın sağlığa zararlı olduğunu kanıtladı mesela imam hatipli öğrencilerin çalışmalarıyla.

yani türk halkını böyle evrim gibi hiçbir kanıtı olmayan, hiçbir elle tutulur yalanır tarafı olmayan şeylere inandıramazsınız. eğer evrim geçirmiş olsaydık bunu bilirdik. çocuk doğuyor, büyüyor ya babasına ya da annesine benziyor, en olmadı halasına benziyor. e maymuna benzeyen bir çocuk var mı? nurten hanımın oğlu hamza bir istisna olabilir. onu saymayın. o henüz darbeye alkış tutacak yaşta.

kuyruğumuz var mı en basiti?

kuyruk sokumumuz var evet. ama o kuyruklu hayvanlarda da var. yani bir kusur değil. körelmiş bir organ. kuyruklu doğumlar da görünüyor ama doktorlar hemen bunu kendi aralarında hallediyorlar. yani hata olabilir ama kusur değildir bu. bakın: https://www.youtube.com/watch?v=vRgfEmw9JaU

darwin'in günlüklerini açıklayın hadi!
orada ne yazdığını biz biliyoruz ama halkımız da öğrensin hadi!

siyonizm, işte böyle çalışır. yahudiler kendi üstünlüklerini kanıtlamak ve goyimleri yönetmek için onları evrim teyorisine inandırarak değersiz olduklarını dikte eder. israilde mesela bir tane üniverste bile evrimi okutmaz.

bilimsel konuşun lütfen.