bugün

diriliş ertuğrul

dördüncü bölümüyle ne isaya ne musaya tadında bırakmış dizi. buraları okurlar mı bilmem ama bu kadınların sahnelerini azaltmış gibiler. evet illa ki kadınların ihtirasları olacak ama böyle kısa sahnelerle geçiştirmeleri iyi olmuş. iki saat boyunca film kalitesinde dizi yapılıyor fakat aksiyon sahnesi çok çok az. daha çok beylerin, tapınakçıların, kumandanların siyasi oyunlarını gördüğümüz diyalog sahneleriyle geçiyor dizi. tamam dövüş sahnelerine falan pek yetenekli değiliz anlıyorum ama şöyle atlarını dört nala koşturan alpler falan hiç fena olmaz hani az bişey hareket katın amk şu diziye.
halep emirine iki bin alpimiz var diye atıp tutuyolar ama cenazede 100 kişi ya vardı ya yoktu. öyle görüntüde çadır basmakla olmuyo bu işler yüklenin amk şu figüran olayına biraz da iyice havaya girelim hafız. bide bu kurdoğlu sen ne sikim adamsın la paralelden ziyade yamuk olmuşun. indirin şu herifi artık. güncelde zaten fazlasıyla görüyoruz bunları biraz da küffarın üzerine gidelim. koca osmanlıyı böyle hainlerle kuramazlar aga mesaj vericez diye dizinin amına koymayın. dönüp dönüp yine kara toygarı obanın başına sarıyosunuz böyle senaryo mu olur? herifçioğlu hayvan gibi cast kasıyo en sevilen karakterleri iki bölümde harcıyor siz hala kara toygarı gösteriyosunuz bize, iğreniyoruz la herifin tipinden resmen diziden vazgeçme sebebi.

sabırla bekliyoruz olsun şu dizi olsun diye, bu kadar emek bu kadar para harcanan bi dizinin hakkını verin aga olmuyo böyle.