bugün

diriliş ertuğrul

üçüncü bölümüyle hayal kırıklığı yaratmış dizi. sebeplerine gelecek olursak, bi kere şu kadın tatavalarını geçmesi lazım. selcan hatun sen kim köpeksin ki koca süleyman şahının yanında öyle bağırıp çağırasın, haymeana söyleyip duruyo, bu iş erlerin işidir diye ama çıkıpta biri ağzının ortasına vurmuyo bu karının küreğilen. böyle durgun devam edecekse dizi ertuğrul ve yavuklusunun fon eşliğinde bakışmalarını çok izleriz amk nası olsa o zaman öpüşme keşfedilmemişti. *
bide amk yok oba kıtlıktan kırılıyo falan filan diyoruz ama ertuğrul yavuklusuyla göl müdür dere midir baya sulak alanlarda romantizm yaşıyo, obanın heryeri yemyeşil lan nasıl kıtlık bu, iş olsun diye mi göçücek koca oba.
bu dizi böyle diyalog sahneleriyle, çadır dinlemelerle, paralel kankiler, kötü adam kahkahalarıyla, selcan entrikalarıyla devam ederse yazık olur. emek ve para harcanıyor çok belli ama karşılığını verseniz iyi olur. bide o tapınakçılarda bi elanora var, kahpe tapınakçıların yiğit güzeli olmaya aday sanki ama bu oyunculukla çok zor bacım hahaa.

velhasıl kelam ilk iki bölümüyle yükselen trendi bu bölümle birlikte durağana inme eğilimi gösteren dizidir, biraz daha dikkat edin. öptm kib scs.