bugün

ibrahim kaş

türk basınının 17 kasim 2007 norvec turkiye maci'ndan sonra itin g.tüne soktup, aşağıladığı futbolcudur.

ben olsam, gökhan gönülle başlardım. fatih terim'in ilk 11'indeki tek hata da bana göre budur ancak, bütün haber bültenlerinde, gazetelerde "maçın kırılma" anı diye, ibrahim kaş'ın çıkıp, gökhan gönül'ün girdiği dakika gösterildi. ulan adam sanki çok kötü oynadı. taçtan gelen topa müdahale edemedi ibrahim! adam daha 13. dakikada sakatlanmış, 4 dakika sonra çıkmış... belki ibrahim muhteşem bir maç çıkaracaktı? kabul ediyorum, gökhan gönül muhteşem oynadı ancak, gökhan'ı överken, ibrahim gibi genç ve yetenekli bir çocuğu bu derece küçümsemek de neyin nesi?

biz bu grupta 3 ihtimalli bir maçta, tek ihtimalin bize yarayıp, diğer iki ihtimalin rakibe yaraması durumuna, fatih terim'in kişisel egosu yüzünden geldik... sen bölesine grupta malta gibi takımlara puan kaybet, sonra gel "destan yazdık" de... hem de maçın kırılma anı, ibrahim'in çıktığı pozisyon... adam sakatlanmış çıkmış, geçmiş olsun diyen yok...

iyi ki sakatlandın lan ibrahim, keşke 5 dakika önce sakatlansaydın da golü yemeseydik, senin yüzünden yedik golü, hatta geberseydin lan ne biçim vatanseversin sen?

(bkz: ibne basın bunu da yazın)