bugün

hak ve eşitlik partisi

tabanından işçi partisiyle birleşme gibi bir istek yoktur zaten osman pamukoğlu'nun doğu perinçek ile ilgili görüşleri bellidir;

--spoiler--

Seçim ittifakı söz konusu olduğunda bir partinin daha adı ortaya getiriliyor, o da işçi Partisi.. Bu partiyle de ittifak yapmamızı arzu eden vatandaşlarımız var..Benim onlara hatırlatacağım şunlar: işçi Partisi’nin Genel Başkanı 22 yıldır aynı partinin başında 2011 Genel Seçimlerinde “ Cumhuriyetçi Güç Birliği” diye çıktılar, sonuç ortada..2014 yerel seçimlerin de “Milli Merkez” diye çıktılar, sonuç ortada.. Şimdi de “Ulusal Kurtuluş Öncüleri” diye 2015 Genel Seçimlerine girmeye çalışıyorlar, siz hala sonucu mu merak ediyorsunuz? Şaşarım.. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Genel Başkanlarının kendi gazetelerinde, Aydınlık’ta manşetten bir yazısı vardı, Şu: “Ekmeleddin’e oy yok!” tam seçimlere 10 gün kala gene Genel Başkanın gene aynı gazetedeki yazısının başlığı: “ Tayyib’e Demirtaş’a oy yok!” Aradan geçen 10-15 günde ne oldu ki %80 derece tornistan yaptınız?

CNN’deki programda, kendisine soruldu: “çözüm sürecinin ileri safhalarında Abdullah Öcalan’a da bir imtiyaz tanınır mı sizce; Muhteremin cevabı: “Halk kurtuluş önderi olarak, ona da bazı imkanlar verilmeli” Bekadaki çiçekli, tören birlikli, yemekli şölenlerden vazgeçtim. “Parti genel başkanı değil, gazeteci olarak gittim” laflarıyla milleti enayi yerine koyuyor.. 1998 yılında “ PKK’ya silah ve para yardımı yapmakla suçlanıp hakkında dava açılmadı mı? Aynı tarihte Terörle mücadele yasası çerçevesinde 14 ay hapis cezası alıp yatmadı mı?

--spoiler--