bugün

gençlik parkı

eski günlerden kalma kötü bir anım parkın acınası halini özetlemeye yeter herhalde:

bir kaç kızcağız parka gelirler. bilenler bilir girişte galaksi denilen raylar üzerinde giden ve daha sonradan eklenen parçasıyla "loop hareketi" yapabilen bir alet vardır. buranın sahibi olduğunu söyleyen bir kaç kişi ile tanışırlar hemen. galaksinin kendilerinin olduğunu söyleyip ilk teklifte bulunurlar: "galaksiye binek mi?"* kızlar biraz düşündükten sonra "evet"* der.
çantalar arkadaşlara emanet edilir, raylar üzerinde hareket ederken hız yapan araçtan düşmemek için kilit kapatılır ve araç hareket eder. çığlık çığlığa geçmesi gereken yolculuk boyunca aracın her hareketine bağışıklık kazanmış yağız gençler sımsıkı önündeki demirleri tutan kızlardan maksimum şekilde faydalanır.*** *
galaksi durur. bir tur daha attırılması için anlaşan eleman hemen ikinci kez başlatır döngüyü. aynı şeyler ikinci kez yaşanır.
galaksiden inene kadar yaşadığı cinsel tacizin haddi hesabı bulunmayan genç kız arkadaşlarıyla beraber oradan koşarak kaçar. bir daha gelmez. bir daha gelemez. bir daha hiç kimse gitmez.

editimsi: ben değilim, zaten cinsiyetim tutmuyor, sadece gördüm..