bugün

tek başına türkiye ye tatile gelen avrupalı kız

türkiye'yi seven ve fırsatını bulduğunda gezmeye gelen kızdır. hatta bir tanesiyle tanışmışlığım vardır. kısaca söz edersem taksim'de vodafone arena'nın oradaki bir parkta dinlenirken yanımdan geçti, gözden kaybolduğu anda birden hızlı adımlarla yanıma geldi. bir şeyler anlatmaya çalışıyordu heyecanlı bir biçimde. sonradan çözdüm olayı ilerideki bir adam bu avrupalı sarışın ince kızı görünce cinsellik içeren, belden aşağı bir el hareketi yapmış buna. kızda korkup yanıma gelmiş hızlıca. bende dedim gel ben seni geçireyim gideceğin yere kadar adam hala oradaysa bile yanında birisi* olacağı için bir şey yapamaz dedim o da tamam dedi. kızı geçirdim sapık adam gitmişti. biraz daha eşlik ettim kıza bu arada muhabbet koyulaştı. tam hatırlamıyorum ama sanırım isviçrelimiş ismi de yolante tarzı bişeydi. daha önce çoğu kez istanbul'a gelmiş tek başına. çok sevdiği, beğendiği için her fırsatta geliyormuş. hatta benimle aynı isimde bir türk arkadaşı varmış.

yani bir kere geldi mi illa başına kötü bir şey gelecek diye bir şey yok. tabi bunun garantiside yok. gelen kız aklı başında birisi ise kendini kollamayı başarabilir. tabi bir yere kadar.

yalnız kız çok iyi ingilizce biliyor ve yanında da az buçuk türkçe de biliyor. ama ben sadece az buçuk ingilizce biliyorum utandım valla. hatta bana neden ingilizce öğrenmedin çok yararlı demişti ben de daha öğreniyorum dedim kıvırmaya çalışarak.