bugün

boş kola kutusu

eğer mevzu bahis olan şey sadece kutu ise dolu kola kutusuyla aynı kutudur. böyle tarrak gibi bir fabl da görmemiştim daha önce. he ya he. beni pis çöplerin içine atmayın demişte. yok efenim işte trafiği düzene sokim yok efenim amk insanlığın kurtarıcısı olayım demiş. karl marx bunu göreydi bilimum uzuvlarıyla yarım yarım yarılırdı herhalde la fonten den bahsetmiyorum bile.
bikere eksiklik var top olmadığı zamanlar kola kutusunu futboltopu yapar çoxuklar. bi işe yarıyo amk. çocukalrı mutlu ediyor işte. hiç ondan bahsediyon mu yok? he ya he he.

-ben bir garip kola kutusuyummmmm. beni çoplere atmayünnnn. benden trafik lambaları depremde zarar görmeyecek binalar. yapın fakirleri koruyup kollayan denizin dibinde demirden evler hatcam ... gibi türküler söyleten amfi yapın benden.. kolonları inlesin.. hem benden bir şey olurki.. öğhü böğhüüaaa..

bi bira kutusu değil. bira kutuları kola kutularına nazaran geri dönüşümde daha fazla kullanılıyor. bu da demek oluyor ki ramazanda çöpe atılan kola kutuları 0 her akşam geri dönüşüme giden bira kutuları 100. e nolcak şimdi?

neyse böyle tribünlere oynanan yazı, yazılım, makalemsi; denemeden hallice yazılar bana hep birilerinin cebine ak akçe olarak dönecek şeylermiş gibi geliyor.

-bir sezercik vakası;
kolayı iç ama beni çöpe atmaaea.