bugün

vestel

"mükemmel ötesi servis ağına sahip türkiyenin göz bebeği teknoloji merkezi" bu cümleyi söyleyen birine denk gelseniz aklınıza hemen iki şeyin gelmesi lazım ya bu adam ya hesap makinası bile olmayan bi ülkeden geliyor yada vestel ile taşşak geciyor. yetkili servis ile mücadelerim de * hep şu cümleyle karşılaşıyordum "işte efendim bölge müdürümüzle konustuk haberler iyi şöle olacak böle olacak". bir kaç seferden sonra kim bu bölge müdürünüz diye soru cümlesi çıktı ağzımdan; x bey telefonu varmıdır, vardır alabilirmiyim telefonu tabi neyse lafı uzatmadan telefonu alan ben işyerime doğru yürümeye başladım yolda şu x beyi bi arayayım da yetkili servis'in benden sakladığı bi durum olay mı var diye düşündüm aklıma bin bir türlü şeyler geliyor uzaylılar ürünlere izleme cihazı mı yerleştirmiş, olayın farkına varan nasa ürünlere el mi koymuş. bunun gibi bin türlü teori üreterek işyerime vardım. ahizeyi kulağıma götürdüm ve beni bölge servis müdürüne bağlayacak sihirli numaraları çevirdim. bölge servis müdürü ile aramızda geçen diyaloğu bire bir aktarayım,

b : ben
bsm : bölge servis müdür

b: x beylen mi görüşüyorum
bsm: evet ben x bey
b: ben falanca yerden falan kişisi 2 aydır serviste bekleyen monitörlerim var onunla ilgili sizi şey ettirdim.
bsm: evet dinliyorum sizi ( sanki haberi yok )
b: (yüce zeus yardım et bana anlata anlata dilimde tüy bitti mına koyim) peki sizede anlatayım x bey benim şu an falan yerin servisinde bekleyen iki adet 17" monitörüm var bu ürünlerden bi tanesinin 6 gelişi, diğerinin de 2 gelişi ve her gelişlerinde en az 1 ay beklediler. bu iki monitörün kartları değişti tüpleri değişti renk kartları değişti düğmeleri değişti ve bir kaç parçası daha değişti aklıma gelmiyor servis fişlerine bakmam lazım . tabi bu değişti dediklerimden neyin değişip neyin değişmediğini bilmiyorum servisinizin bana dsöylediklerimden ve elimde olan servis fişlerinden yararlanarak size söylüyorum en son anakartları değiştirilip teslim edilecekti ki yine bi arızası çıktığı söylenip ürünlerin değiştirilmesi gerektiğini sizin onayınız alındıktan sonra değiştirileceği söylendi 2 hafta gecti halen görüşmeleri devam ediyor herelde sizinle.
bsm: biz öyle kafadan değişim yapmıyoruz arızası ile ilgili net sonuc bildirilmemiş henüz bana.
b : peki bu benim sorunum mu
bsm : siz nerden aldınız bu ürünleri ( adammın içini okuyabiliyorum nerden bulaştın lan bu markaya samsung, philips dururken ne bok yemeye vestel diyor sanki)
b: falan yerden
bsm: falan yer vestel mönitör mü satıyor ( ne dediğini bilmyenen servis müdürü senin o müdür koltuğuna sokayım)
b: ne alakası var şimdi nerden nasıl alındığı
bsm: alakası var
b: neyse sonuc ne olacak ve ne zaman olacak
bsm: ben servis ile bi görüşeyim seris sizi bilgilendirecek.

evet şimdi bu konuşmadan sonra kalakaldım ortada ürünleri aldığım yerin konu ile alakasını, elimde garanti belgesi var faturaları nerde şimdi işin yoksa uğraş dur. size tavsiyem uzak durun şu markadan cidden malları kalitesiz ve dandik bi servis ağları var en önemlisi yetkili kişilerin yetersiz olmaları. bölge müdürü resmen servisini bana şikayet ediyor ürünlerin arızları bulunamadı diye.