bugün

age of empires 3

total war serisiyle büyük darbe yemiş ensemble studios yapımı efsane oyun age of un son versiyonudur lakin hala şahanedir gerçi total war serisiyle oge of serisini karşılaştırmak ne kadar doğrudur bilinmez.

oyundaki yapay zeka hassktr lan dedirtecek kadar harikadır özellikle multi oyunlarda karşı rakibin birbiriyle yardımlaşma olayları, geliştirdikleri stratejileri, sizi heran ters köşe yapabilmeleri oyundan aldığınız zevkin kat kat artmasını sağlıyor.

oyunun gereksinimi açısından, eğer bilgisayarınız 1-2 yıldan eskiyse bu oyunu oynamayı unutun oynayabilseniz dahi hiçbir zevk alamazsınız.

oyun o kadar gerçekçi ki adama salladığınız topla havaya uçan adam eğer eğimli bir yüzeye düşerse oradan da aşağıya yuvarlanmaya başlıyor adama vay anasını dedirtiriyor.

oyunun tek olmamış yanı haritanın görsel açıdan oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmasıdır. haritaya bakıp zannediyorsunuz ki düşman çook uzaklarda lakin oyun içinde götünüzün dibinde olduğunu farkedince durumun vahametini kavrayabiliyorsunuz.