bugün

sözlük yazarlarının itirafları

yaklaşık 50 gün sonra farklı bir ülkeye gidiyorum. nerden baksan 1.5 - 2 yıl orada yaşayacağım. ve uzun süredir de bunun planını yapıyorum, istedim, araştırdım, ettim. ama gel gör ki zaman aktıkça ve işin ciddiyetini, ''lan gidiyorum lan!' duygusunu yaşamaya başladıkça böyle gerilim desem değil cold feet desem değil bir garip duygular içine büründüm. bir çok şeyi burada bırakmak kolay değilmiş galiba. arkadaşlar, sosyal çevre, iş, müzik.

ha bir de güzel şeyler hissettiğimi daha kendime bile yeni yeni itiraf edebildiğim birisi var bıraktığım. zaman yaklaştıkça 'ben gidince ne b.k yiyeceğim ulan? Özlerim ki.' tribi iyice girmeye başladı bir yerlerime. kalacağım yer bile belli değil. panik oldum ben sözlük. ölmez kalırsam, bir edit girerim sağ salim vardım diye. öperim. kendine iyi bak.

UZAY CAGI EDITI: Inanilir gibi degil, basligi solda gorunce, kullanici adimi aratarak entry girmismiydim la buraya? diye sorgulayinca gordum. Tam 5 yil olmus buralara goceli. Pek umrunuzda degil muhtemelen ama her sey yolunda gitti galiba, pismanlik soz konusu degil. Genel degerlendirme uzerinden 4/5 lik bir deneyim oldu diyebilirim. Entrydeki sevdicege gelecek olursak, iliski elbette bitti o mesafeden ama hala yakin arkadasim, canimin ici.

Kim bilir belki ilerde bi edit daha yapariz, buradan da goctuk diye. Olursem falan ona da sayarsiniz *

Sevgiler,