bugün

sabah gazetesi

akp'nin yayın organıdır.

"kaç ismail" olayına atıfta bulunarak Mahmut Tanal için "Sorgu hâkiminin, bir MiT mensubuyla görüştüğünü öne sürdü. Bu iftira günlerce tartışıldı. MiT'çi dediği kişi polis memuru çıktı." diye yazmış. Polis memuru olduğunu sadece oradaki polis amiri söyledi. Ortaya çıkan bir şey yok. Hakim neden "kaç" diyor o ortaya çıkmamış ama. Kim inanır bu habere? tabi ki gözünü kazanan tarafta olma hırsı bürümüş akp taraftarları(seçmen demeye dilim varmıyor).

Ayrıca Bank Asya'nın "katarlılar ile görüşüyoruz" açıklamasını "oyun" olarak nitelendirip başbakanın bunun için spk'yı göreve çağırmasını eleştirenleri topa tutmuştur. Halbuki gerçekte katarlılar ile görüşüldü ancak istenilen fiyatı vermediler. bunu piyasaya hakim olanlar biliyor.

işin en acı tarafı ise bu hareketlerin oy toplaması. yanlış anımsıyor olabilirim ama sanırım marco polo söylemişti (uyduruk sitelerden değil akademik bir kitaptan okumuştum ona göre değerlendiriniz); "Türkler çok enteresanlar. Devlet olarak bile karlı olanı değil doğru olanı yapmak gibi bir eğilimleri var" gibi bir şeydi. Ama artık dna'larımız bozulmaya başlamış sanırım. Araplaşıyor olabiliriz. Adam 13. yüzyılda türk dünyasını dolaşmış. O zamandan bu zamana ohooo.