bugün

i look like a turkish lesbian

8 ekim 2007 tarihinde cbs'te yayınlanan 'how I met your mother' isimli dizinin 3. sezon 3. bölümü ile çoğu insanın gönlünde taht kurmuş fakat benimkinde hala samimiyetsizliğini koruyan Robin Scherbatsky karakterinin sarfettiği bir söz. neticesiyle Türk evladımızı derin düşüncelere sokmuş hatta bazılarını kızdırmış, kederlendirmiştir.

Olay kısaca robin abla lily'e kıllı bacaklarından dert yakınırken bu insanların kendi dillerinde başlıkta yazdığım şekilde söylediği laftır,ve an itibariyle noluyoruz nidalarıma maruz kalmış bölümdür. Ulan hadi Türk ile kılı birlikte düşünebildiler diyelim, acaba bıyıklı Türk erkeği imajını kıllı lezbiyen olarak mı değiştirmeye çalışıyor bu coni insanları gibi saçma düşünceler de geçse aklımdan, yok ulan bunlar Türk lezbiyenlerinin erkeksi karakterinden bahsediyor, yok yok Türk kadınlarının bakımsızlığına parmak basmış bunlar gibi hezeyanlı düşünceler bir nehir misali akıp gitti zihnimden.(Aslında buradakiler bakımlı da amerikadakiler mi bakımsız? *)Sonuçta amerikada o kadar çok Türk lezbiyen mi var ki bu insancıklar görmüş gözlemlemiş diyerekten bir kıl üzerine bu kadar nasıl konuşulur diye de kendimi hayretlere sevk eden garip replik.
(bkz: robin şaşırma sabrımızı taşırma)

O kadar da yazmamıştım sözlüğe demek bu kıldan nedeni bekliyormuşum gibi kendimi kendime de sorgulatan hatta bana neler oluyor dedirten söz öbeği.Kıl işte...