bugün

göt kadar ülkenin onlarca kaliteli ürün üretmesi

Çoğu amerikan firmasidir. Ancak amerikan firmasi olması sermayedarinin yahudi olmasini engellemez.

Benim anlayabildigim kadariyla yahudilerdeki mantik şu; para babasi olani şirketlerinin başka topraklarda yapabileceği faydali isleri israile kanalize ediyor. Doğrudan hükümete camiye yardim yapar gibi para verdiklerini sanmiyorum.

Ama neticede yaptirdigin bir arge tesisi, x devlet degilde israil homeportlu(terim boyle ne yapayim) bir gemi, kurduğunu bir ofis, actigin bir okul, kurdugun bir banka, yetiştirdiğin kaliteli bir insan vs. devletin üstünden maliyet yükünü aliyor.

Devlet bu maliyetten kurtulunca o parayi bizimkiler gibi cebe atmiyor. Tutuyor daha başka bir yere kanalize ediyor. Mühendislik harikasi ürünler üretmek için gerekli olan finansmani sagliyor.

Yetişmiş insanini gelişmemiş ülkelerin yaptigi gibi avrupadaki yada Amerika daki lukse kaptirmiyor.

Basit bir örnek vereyim. ABD nin en iyi doktorları arasında yanlis bilmiyorsam 3 türk var. Ama abd bin en iyileri arasında israilli goremezsiniz. Çünkü oradaki yahudi ya o en iyileri emrinde calistiran adamdir yada israildedir.

isin özü kardeşler ortadoğuda 8 milyonluk toplam nüfus(aktif nüfus en fazla 2 milyon) ve 187 000 muvazzaf asker dunyayi takmadan kafasina gore takiliyor. Ama bu buz daginin görünen kismi. Suyun altındaki kisimi kurcalarsaniz her büyük sermayenin yolu bir şekilde israile düşüyor.

Şiddetle kınamaya devam. Ama politikacılara kizmayin. Onlarinda emir aldiklari abileri var. Onlarda emir kulu. Abiler kim derseniz işin ucu Rothschild ve rockefeller ailelerini bile asar.

Özet geç diyenler için:

(#24521708)

Adam özet geçmiş.