bugün

türkiye de ezan sesi duyamayacağınız yerler

Ezan sesinden rahatsız olanların, duymak istemeyenlerin gidip yerleşmelerinde bir sakınca bulunmayan yerlerdir. Bildiğim kadarıyla ülke içinde yolculuk yapmak isteyenlere henüz vize uygulanmıyor.
Ezan sesinin verdiği rahatsızlık mı bazılarını bazı tuhaf cümleler kurmaya sevk ediyor yoksa insanları kışkırtma dürtüsü mü merak ediyorum. Ne oldu şimdi gelip buraya kinini kusunca? Müslümanlığı benimsememiş olabilirsin, Allah'a inanmıyor da olabilirsin ama nedir bu kendini afişe etme merakı. Onu da geçtim dini konularda hassas olanların hassasiyetleriyle dalga geçme isteği neden? Sana ne kazandırıyor bu tür sözler?

Teknoloji ilerledi. Ezan başlayınca müzik dinleyebilirsin, kulağına kulaklık takabilirsin. Zaten çok uzun sürmüyor. 2-3 dakika tahammül etmek o kadar zor olmasa gerek.

Benim gibi düşünenler zaten senin bu kışkırtmalarına gelmez gelmesine ama çok iyi biliyorsun ki bu aşağılamaların yüzünden sana saldırmak isteyecek yüz binlerce insan var bu ülkede. Bunları bilmene rağmen neden devam ediyorsun sataşmalarına. Hiç boşuna "yobazlar yeaaa, geri kafalılar yeaa, caniler yeaa deme". ikimizde biliyoruz senin gibi düşünenler çoğunlukta olsa veya cesaretleri olsa Allah'a inanıyor diye insanları kazığa oturtacaklar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar