bugün

sözlük yazarlarının itirafları

intihar etmek. önümüzdeki kısa süreçte hayatı dibine kadar yaşayıp yapacağım eylem.

http://www.youtube.com/watch?v=5rwlxwj8rv8#start=0:00;end=7:14;autoreplay=false;showoptions=false

kapıyı çekip gitmek ve ardına bakmamak insanın kendi elinde.amacım dikkat çekmek ve insanların beni vazgeçirmeye çalışmasını beklemek değil. ütopik hayaller bile insanı içinde bulunduğu çaresizlikten çıkaramıyorsa başvurulacak en güzel yoldur sonsuz uyku. ben ki hayatın her anından zevk alan biriydim. bir dilim baklava, bitti sandığım paketten çıkan son dal, sevdiceğimin sıcak bir gülümsemesi. mutlu olma eylemini özledim. her gittiğim yerde neyin var sorusunu duymaktan sıkıldım.

her çaldığım kapı delikten bakılıp ben olduğum fark edilince üstüme kitlendi. dönüp sordum nerede hata yaptım diye. bir sürü de cevabım var kendime. ama insan hatalı olsa da affedilmeyi istiyor. çünkü ben çok kere affettim sevdiklerimi, ama hiç affedilmedim. insanlar çok bencil. bir cümleyle, ufak bir gülüşle beni hayata bağlayabilecekken bunu benden esirgiyorlar.

bir zamanlar kalp atışının ritmini ezbere bildiğin insanlar en yabancı kişi oluyor. uğruna hayatındaki herkesi karşına alıp rest çektiğin insanlar yeri geliyor ''sen benim için ne yaptın ki'' diyor. nasıl ya diyorsun. beynin almıyor, kalbin atmıyor resmen zonkluyor.

ölmek ne garip şey anne, yaşamak isterken delice.