bugün

yeniden

yalın'ın oynadığı reklam filmini konulu klip yapmışlar. şarkısını da bu şarkıyı yapmışlar ki baktığını zaman insana huzur veren sakin, dinlendirici, yazı özletici bir çalışma olmuş.

bu şarkıyı küçük tesadüflere ithaf edebilecek ortaya çıkmaya başladığına göre kazandıklarını da itiraf edebilirler.

klibi bir iki izledikten sonra ise gerçek foto ile arasında ki yedi fark ortaya zamanla çıkıyor ki;

1) bu ülkede ki erkekler kısa boylu, barzo ve yazlık mekanda da clubber takılan isyankar 16'lardan oluşmaktadır ki o klipteki düzgün fizikli bakımlı elemanlarla alakaları yoktur.

2) bu ülkede ki kızlar da kısa boylu ve armut götlüdürler ki o kızlar bildiğin güzeller.

3) klipteki tipler daha alçak gönüllü ve eğlenmeye meraklı tipler gibi görünüyorlar ki, bizim toplumumuzda eğlenme mekanlarında oraya eğlenmeye gelenlerle kasıntılık yapmaya gelenlerin sayıları neredeyse eşit oluyor. yani burda da sıkıntı var.

4) tatil yerinde hiç barzo yok. elemanlar, kızlar tacize hiç uğramadan (özellikle kızlar) rahat rahat takılıyorlar. kendilerini huzursuz edebilecek hiçbir tip kadraja giremedi.

5) o tipler üniversiteyi bitirmiş yaşlarda gibi görünüyorlar ki, bizim ülkemizde o yaşlarda genelde işsiz olunur ya da yok parasına çalışılır. arkadaşlarla tatile gitmekten çok tatile giden ailelerin paşine takılınır.

6) o kadar telefonla oynayan insan var ve bir tanesi bile yediği dondurmanın resmini çekip internete atmadı (ki bence bu en büyük farktı)

7) son olarak ya ünlü biri otobüse mi biner arkadaş o kadar ünlü olan birinin toplu taşımada işi ne? biz de olsa adam rahat etsin diye saygıdan metrobüsü boşaltırız. buyur abicim sen bizi hor görmemişsin buyur rahat rahat yolculuk et diye.

şimdilik bu kadar.