bugün

yakın alternatife oy vermeme akp yi kabullenmektir

bu önermeye kimsenin itirazının olacağını sanmıyorum. akp'yi chp'ye tercih edebilecek iki güruh var, bir tanesi şimdiki hdp'nin marjinal kürtçüleri, diğeri de bir kısım mhp'li "davasına bağlı, ultra vatansever" beyinsiz takımı.

cemaatçiler urfa'da baydemir'e oy atıyorlar, onlar dahi meselenin vehametinin farkındalar, bu amına kodumun marjinal*leri hala "sırrı'ya oy vermeyen solcu değildir" falan diyor. lan oğlum sırrı nedir ya? yani nedir bu sırrı'yı vazgeçilmez kılan? siz ne sanıyorsunuz, sırrı ibb başkanı olursa istanbul'a sosyalizm mi gelecek? beyninizi nereye gömdünüz siz yahu?

vay efendim chp'ye oy vermek sisteme oy vermekmiş. şimdi de böyle kekliyorlar birbirlerini. bütün samimiyetimle söylüyorum bunu, şimdiki hdp, chp'den çok daha devletçidir. zaten hdp dediğimiz partinin başbakanımız(!) ve aynı zamanda mit müsteşarımız(!) olan, "devletin adeta bir eri gibi" çalışan mr. apo'nun talimatıyla kurulmuş olması, bunu yeterince açıklıyor. demek istediklerimi anlamamış olanlar, apo'nun son ses kayıtlarını dinlesinler.

emin olun chp iktidara gelse, apo da şu anda akp'ye yanaştığı gibi chp'ye yanaşacaktır. hatta mhp gelse mecburen mhp'ye yanaşacaktır. o yüzden fazla takılmayın bu meselelere arkadaşlar. biraz gözünüzü açın, her şeyi göreceksiniz.

bakın, "düzen partisi" falan diye marjinalcilik oynamayı geçin artık. chp en azından düzen partisi, peki akp ne? gözünüzün önünde düzen değişiyor ulan, göremiyor musunuz? istanbul'u bir kez daha akp alırsa artık tayyip erdoğan cumhuriyeti olacak burası. neyin peşindesiniz oğlum? siktirtmeyin sırrı'nızı. basın geçin.

edit: ankara'daki ülkücülere de bir şeyler söyleyecektim, şimdi söyleyeyim, bakın gençler, artık ideoloji meselesi kalmadı ortada, hırsızların, vatan hainlerinin devlet olduğu yerde ülkü mü kalır allasen? ayrıca sanki şimdiki aday ülkücü de mansur ülkücü değil mi?

bakın kılıçdaroğlu ne dedi en son, "artık ideoloji kriterimiz de yok, namuslu olan, dürüst olan herkese chp'nin kapısı açık" dedi. anlıyorsunuz di mi?

mansur'u da anlayın. sakın ola ideoloji uğruna kazanamayacağını bildiğiniz birine oy vermeyin. siz mührü chp'ye basacaksınız ama oy yine sizin ideolojinize sahip olan birine gidecek. neyin peşindesiniz, basın geçin.