bugün

tayyip in berkin e terörist demesi

insan olan için utanma sebebidir.

Diyor ki hünkarımız "biber gazına muhatap oluyor"

Biber gazına muhatap olduğu yok o çocuğun efendi! O çocuk başından biber gazı kapsülüyle vurularak öldürülüyor. ölüyor değil bak, öldürülüyor.

"Demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu polis nereden ayıracak?" Gel ben sana göstereyim nasıl ayıracağını. Kusura bakma sultanım, sıçıyordun sıvadın. Senin bu dediğin laf 18'i aşmış kişilerin devlet eliyle, polislerce işlenen diğer cinayetleri meşrulaştırmaktan başka hiçbir şey değil.

Ulan hadi namussuzsunuz da, bari vicdanınız olsun, evlatlarınızın acısından korkun. Gerçi o evlatlara hiç girmemek lazım, yoksa o konuda sana hak verebilirim bile. Biri hırsız, biri katil. Ama bana sorsan tek şanssızlıkları senin evladın olmaları. Benim kardeşim olsa o Bilal (gerçi söylerken bile kötü de) belki daha farklı daha namuslu bir insan olurdu -zeka konusunu katmıyorum, sana kıyak geçiyorum-

Nasıl başbakansın be birader? insanlara sağduyu çağrısı yapmak bir kenara, tek derdin fitneciler gibi ortalığı sikiştirmek. bi sus be adam, sus. Önceden başsağlığı dile derdik, dileme, yeter ki sus.

Senin o kitlene hele diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Hani önceden de pek hazzetmezdim de, demek ki bizim göremediğimiz bir şeyler görmüşler, ya da işlerine öyle gelmiş derdim, bir şekilde anlamaya çalışırdım. Şuan tamamen fikrim değişti, gerçekten de göt kılından öteye gidemeyecek boş beleş, dangır dungur ne kadar adam varsa almışsın karşına, evladını kaybetmiş ana babayı yuhlattırıyorsun, insanlara "eee gitmeseyiş cağnıııııım" dedirtiyorsun ya bir güzel. işte o kitlen senden daha beter. Hadi sen bilerek yapıyorsun, işine öyle geliyor, bundan besleniyorsun ama, senin o amaçsız hüloğğların var ya, onlar safi mallıklarından yapıyorlar. Yoksa onlar da anne onlar da baba. Evladı olan insan bi durur bi düşünür be. Beyniniz yok bari vicdanınız olsaydı, el insaf. Allah'ı dilinizden düşürmezsiniz, Allah'tan belki de en az korkan da sizlersiniz.

Neyse çok uzadı.

Ortalığı sakinleştirmek yerine insanları ötekileştiren, toplumu kutuplaştıran bir provokatörü, başbakan olarak tepesinde istedikçe halk, ölmüş evlatlar terörist olmaya, sağ evlatlar öldürülmeye devam eder bu ülkede.

Adam olamadınız, bari insan olun. En azından gece herkes yattığında bir deneyin. Korkmayın, kimse görmez.