bugün

en itici erkek isimleri

kendi ismimi aradım bulamadım ancak bir dost sonunda can olan isimler demiş, biraz aradığımı buldum o sebeple zira bende mantıklı ismin sonuna can eklenip içine sıçılanlar kafilesindenim.

bununla alakalı naçizane tatsız bir anım var onu paylaşmak isterim müsadenizle; yıllardan tatsız bir yıl anlardansa daha tatsız gece saat 4 suları yağmurlu bir sonbahar sabaha doğrusunda, anlık bir gaflet ve belkide hıyanet neticesinde trafik kazası yapmak sureti ile bir tekelin içine girdim. indim arabadan kasko şirketini aradım çekici yollasınlar diye yeri tarif ettim kapattım. çekici biraz gecikince yeniden telefon açtım call centerda ki arkadaş hemen kontrol edip özel telefonundan dönüş yapıp beni bilgilendireceğini söyledi ve 2 dakika sonra aradı açtım telefonu ancak arkadaş benim telefonu açtığımın farkında olmadan

- abi adamın adı kerim can amk kerim cannnnnn, kerim can diye isim mi olur hiaaammınaaaa ya ahahahaha -diye arkadaşlarıyla konuşuyordu ama nasıl eğleniyorlar anlatamam yani ben arabayı ortadan ikiye ayırmış birazım bila sahip bir dükkanın içinde birazım dışarda gecenin dördünde perperişan bir vaziyetteyim, karşılaştığım sahneye bak hele hayvanın oğlu seni.
tabi bende dururmuyum dayanamadım yapıştırdım lafı yalnız canı kullanmıyorum istersen sana verim göten sokarsında böylece belki ağzınla gülersin diyerekten.

biraz fazla sert yapmış olabilirim ancak kanımca haketmişti.