bugün

13 mart 2014 resmi dhkp c açıklaması

marifetmiş gibi anlattıkları terörizmin karşısında "AKP’nin eli sopalı eli satırlı çeteleri halka ve devrimcilere saldırdı." diyerek üste çıkmaya çalışıldığı açıklama. kimsenin ellerinde sopalarla sokağa çıkarak birilerine saldırması asla tasvip edilemez ama bu heriflerin yaptıklarının yanında onlar devede tüy kalıyor. apaçık belli niyetleri. kesinlikle mide bulandırıcı. bir de halkın adaleti diyorlar, bok yesinler. akp il örgütlerinin aklını başına alarak dün gece olduğu gibi toplanıp mahalleye gitmek yerine tabanını sakin tutması gerek. bu gözü dönmüşlerin ne yapacağı belli olmaz. heriflerin yaptıkları hazırlıklara bakın:

--spoiler--
Örnektepe'deki iki seçim bürosu ayrıca Talatpaşa'da bulunan üç katlı AKP Seçim Koordinasyon Bürosu yakılarak tahrip edildi.
Mobesenin üstünde bulunan üç kamera kırıldı
Saldıran akrep aracına taranarak karşılık verildi
--spoiler--

hepsini geçtim sonuç olarak 1 kişinin ölümüne * neden oldular. can bu ulan ne etiket manyağı mallarmışsınız. şu dakikadan sonra okmeydanına direnişe gidiyorum diye çıkan her kim olursa olsun bu insanlıktan nasibini almamış adamlardan farkı kalmayacaktır.