bugün

berkin elvan ın ekmek almaya gitmediği gerçeği

gerçek midir acaba, gerçeğidir!
Siz gerçekleri sahip olduğunuzu iddia ettiğiniz bol delikli vicdan süzgecinden nasıl da basit geçirebiliyorsunuz. Akıldan yoksun bir vicdan böyle mi oluyor acaba?

Araştırdın mı? Okudun mu? işkembeden sallamakla olmaz kardeşim bu iş. Bu çocuk saat kaçta vuruldu? Hastaneye girişi saat kaçta yapıldı? Yolda gördüğü bir abisiyle neler konuştu bunları biliyor musun? Babası, annesi ne dedi bu konuda? Biliyor musun ki?

Babasının yerine koy kendini... Sabah erkenden kalkmış, mutlu mutlu kahvaltı yapıyorsun. Misafirlerin var. Dostların, akrabaların. 'Vicdan' ve 'akıl' sahibi herkes gibi fırına annesinin gitmemesini istememiş bu çocuk. Ama şu an bu dünyada değil!

Daha önce olaylara katılmıştır, katılmamıştır; halay çekmiştir çekmemiştir bunu tartışmam. Ama bu çocuk ekmek almaya giderken vuruldu. Sen yapmıyor olabilirsin ama kendi suçlarına fetva vermekte geç kalmayan ağzı salyalı güruha bu çocuğun ölümünü normal bir şeymiş gibi, sanki olaylara katılmış da vurulmuş gibi pompalamayı kes artık. Bunu yapan ahlaksızdır, karakter yoksunudur, şerefsizdir.

Bu çocuk ekmek almaya giderken öldü. Ama sizde var olduğunu iddia ettiğiniz vicdanınız nerede öldü onu ben bilemem dostum...

Nasıl olsa araştırmayacaksın, ama ben senin adına buldum bir şeyler, oku bakalım.... He dersen ki ben bu medya kuruluşlarına güvenmiyorum yandaş medyada doğru düzgün haber bile olmadı bu olaylar. Özellikle ayşe arman'ın röportajını oku.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24387119.asp

http://bianet.org/bianet/...umutluyuz-berkin-uyanacak

http://www.cumhuriyet.com...r_ameliyat_daha_oldu.html