bugün

yaran zaytung haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, son haftalarda hızla yükselen performansı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak Bursaspor karşısında takımı adına 3 gol birden kaydeden başarılı oyuncu, son 1 ayda maaşının durduk yere nerdeyse %20 oranında arttığına dikkat çekerken "Euro olmuş 3 Lira, e haliyle insana bir şevk geliyor tabii. Şunu 5 yapın, size Şampiyonlar Ligi'ni getireyim. O kadar net söylüyorum..." sözleriyle de ileriye dönük umut dolu mesajlar verdi.

Takımının 6-0 kazandığı Bursaspor maçında hat trick yaparak bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Sneijder, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine Türkiye'de futbol oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Hollandalı yıldız oyuncu, "Her sabah uyandığımda, tüm mal varlığımı bir de Türk Lirası'na çevirip, öyle hesaplıyorum. inanın o an hissettiğim mutluluğu size tarif edemem. Oynarken durduk yere maaşımın arttığı ilk kulüpteyim. Türkiye benim adeta 2. vatanım... Hatta ne 2.'si ya? Ana vatanım olsa bu kadar sevmem yemin ediyorum..." derken, mümkünse daha uzun yıllar Galatasaray'a ve Türk futboluna hizmet etmek istediğini ifade etti.

"Ben oynamayayım da kim oynasın?"

Sneijder, takımda özellikle yabancı futbolcular arasında üst düzey bir rekabet olduğunun altını çizerek, oyuncuların bir gün daha Türkiye'de kalıp kur farkından faydalanmak için kıran kırana bir forma savaşı verdiğini söyledi. "Tabii biraz stresli bir ortam. Açıkcası yarın öbür gün beni gönderirler de yerime başkası gelir diye korkmuyorum desem yalan olur. Bir daha nerde bulucam böyle nimeti? Özellikle şu son 1 ayda yatıyorum, kalkıyorum, hanımın 1 aylık masrafı çıkmış olarak uyanıyorum. Ben oynamayayım da kimler oynasın?" diyen tecrübeli futbolcu, Türkiye'deki ortamın Avrupa'da da yankı bulduğunu, bir çok futbolcu arkadaşının ülkemiz hakkında bilgi almaya çalıştığını dile getirdi.