bugün

sigarayı bırakmak

zordur ya da kolaydır.

günlüğümden bir parça yazmak istiyorum. telefona kaydettiğim kısım, gün içerisinde.

tarih: geçen cuma ya da ondan önceki cuma.
....(dolmuştaki kızın fazla kilolarından bahsetmişim atlıyorum oraları( kızın kocaman götü vardı sikistim sikismedim sıkıştım gibi cümleler kurmuşum * ) )

sol çarprazda ki demin bana tutuldu dövsem döverim ibneyi gerek yok yandaki piçte scarface gibi sigara içiyor. cebimde para yok sigara alamadım. birinin samimiyetsiz de olsa sigara uzatmasını çok istiyorum şuan kendim isteyemem utanıyorum şimdi. yanıma hoca geldi selam versem mi lan? ya da siktir et amk çokta umurunda değilim adamın. hocadan sigara istesem çok makara olurdu ama lüzumu yok biri içer misin diye soracak biliyorum ya da sormasını istiyorum. sigaraya başladığımda iki üç liraydı öldürür dediler ama bir gün on lira olacak demediler on lira olacak deselerdi içmezdim. zaten ölücez amk niye kasalım. ömrün uzun olması da çok kullanışlı bir şey değil. ibne yanımda kendini kaybedercesine sigara içti bana uzatmadı bile. sağ çaprazımdaki kız motor söylemeden edemiycem bir ara onuda anlatıcam. konumuz sigara.

bu kadar ama devamını ben anlatayım: bir kaç ders arası sonra biri herkese sigara uzattı bana uzatmadı son dakika sordu sen içmiyor muydun diye? arada içiyorum dedim(keşim) sonra uzattı amk daha sonra kanka olduk çocukla uzun hikaye zaten bende kısa hikaye yok.