bugün

hakan uç

sabah gazetesinin eki olan günaydın' ın yazarlarından.

şimdi öncelikle magazin basınının görevlerinden yetkilerinden ve dahi en önemlisi sorumluluklarından bahsetmek gerekiyor ama benden sonra yazacaklara da birşeyler bırakmak lazım.

şimdi efendim bugün bu ek' in manşetinde, en ön sayfasında kocaman bir haber var.

şimdi isteyen açar bakar ben özetini yazacağım.

der ki ;

caner erkin' in eşi asena erkin, bir avm nin bebek odasında şarkıcı berkay la buluşmuş, çıkarken gazeteciyi de görünce "yakalandık" demiş.

şimdi kadının yaptığının alem-i cihan' da açıklaması yok arkadaş amenna. yani yakalandığın yer, yakalanma şeklin vs. bunların hiçbir açıklaması yok. bunun da cezasını çekersin!

çekmelisin de!

ancak bu tabloda en çok yarayı verdiğin, o fotoğrafları boy boy basmak yerine özel bir sohbet ayarlayıp kendisine elden göstermen gereken caner erkin' in burada ne kabahati var sevgili hakan uç!?

bu nasıl haberdir arkadaş! eğer bu haberle prim yaptığını ve bundan para kazandığını düşünüyorsan emin ol caner sana bu tutarın fazlasını öderdi bu yaptığın iyiliğe karşılık.

ve adın iyi biri olarak kalırdı...

ama şu anda yuvasını bir avm nin bebek odasında bir şarkıcı müsvettesi ile paralayan o edepsiz karıdan çok da farklı sayılmazsın. hatta bir adım önde olduğun bile söylenebilir.

zira ayıp ı örtmek edeptendir.

edepsiz!

editto: bu kadar kötü oylanmasının 2 nedeni var diye tahmin ediyorum:

1- Hakan uç sözlükte.

2- yazıdan sonra kendisinin edepsiz olduğunun henüz farkına varmış gençler butona asılıyorlar.