bugün

olmasaydın da olurduk

ulan bu nasıl iştir. amına kodumunun evlatları sizin aklınızı sikeyim illa ağzımı açtıracaksınız. ulan derdiniz ne ? 70 küsür yıl önce ölmüş, ülkenin kurucu cumhurbaşkanı kurucu komutanı söz konusu. hala utanmadan eleştiriyorsun bu konuda. lan adam ne yaptıysa yaptı, koskoca imparatorluğumuzdan bu kadarını kurtarabildi. yazıklar olsun size, amacınız ne lan. ulan amacınız ne orospu çocukları ! bitti lan bitti. adam öldü. sizin dedenizin bile belki de görmediği bi adam o. öldü ulan. neyi tartışıyorsunuz ? ulan gericilik işte budur. olmuşla ölmüşe çare yok adam öldü neredeyse 100 yıl olacak hala tartışıyorsunuz. valal atatürk olmasaydı sen olurmuydun bilmem ama, atatürk'ün varlığı ya da yokluğu senin geri zekalı gerici bir orospu çocuğu oldugun gerçeğini değiştirmez. aklınızı sikeyim ki şu milleti ileri götürüp kalkıp 2 iş yapmak yerine pc başında atıp tutuyor, çalışırken de iş başında bunları düşünüyorsunuz. sizin ben amınıza koyayım 300 yıl sonra da tartışın tamam mı ? sizin gibi orospu evlatlarıyla aynı ülkede yaşamak bile kahrediyor beni. amına kodumunun gerici piçleri. lafım sacı solcu ateist komünist teröriste değil, hala 'olmasaydı da olurduk' diyenlere. lafım muhafazakar kesime asla değil. zaten muhafazakar bir ailedenim, lafım sadece şu şerefsizlere. lafım 70 küsür yıl önce ölmüş bir insanı hala daha tartışanlara. lan diyelim ki atatürk'ün büyük biri olmadıgını vs birşeyleri kanıtladın ne değişecek onu deyin bana ! allah belanızı versin 6 ay sonra gidiyorum bu ülkeden, geri dönmek istemiyorum sizin gibi kafası ileriye değil hep geçmişe kayanlara. 9 yaşındaki kızla evlenen peygamberle rakı masasında devlet kuran atatürk suratınıza tükürsün. adlarını da ağzınıza almayın.