bugün

smirnoff north

--spoiler--
bu bir aşk hikayesidir
--spoiler--

ilk göz göze geldiğimiz an tutulmuştum rengine. hediye paketinden çıktığın an biliyordum ki, o kadar uzun yolu, benim görmediğim ülkelerdeki, benim görmediğim şehirleri kat ederek; sidiğim olmaya gelmiştin. askerden ilk geldiğim günlerdi. senden önce gelmiş olanların en sonuna attım seni. Sıraya girmiştin artık. Senin de takdirindir mavişim, askeri düzeni henüz atlatamamıştım. askeriyeden bahsediyoruz, sporda sıraya giriyorsun, yemekte sıraya giriyorsun,banyoya sırayla giriyorsun, hatta bazen sıraya bile sırayla giriyorsun. o yüzden sende diğer şişelerden sonraki sıranı almıştın.

ve aylar sonra sıra sana gelmişti. bütün içkileri sek içmeyi seven biri olarak mavişim, seni de mundar etmeyecektim. beklentilerim sadece rengi güzel bir vodka tadıydı açıkcası. ancak bardağa dökülürken senden yükselen o kokuya ben bir kez daha tutuldum mavişim. ne de güzel kokuyordun. bir sevgilinin boynu gibiydin..

bu kasvetli havada ne de güzel akıyordun boğazımdan bebeğim. içine buz atmayı düşündüm, seninle arasında ki uyumu kıyasladım, olmazdı mavişim. kabul görmedi bu fikir benden. bundan bir kaç kadeh sonra dolu yağmaya başladı hatırlarsan. o doluların büyüklerinden alıp atmıştım içine. ne de güzel uyum sağlıyordun ekürine. o tatlı tadın daha mı bir tatlı olmuştu ne? senin sonuna gelirken yavaş yavaş, yeni bir yoksunluk krizi duyacağım bir şey mi ekleniyordu hayatıma?

ve sen bittin. sen bitince en büyük darbeyi senden aldım ben mavişim. northhhhh çığlıkları ile evin içinde gezerken, annesinden dayak yeyip anne diyen ağlayan çocuklar gibiydim. bir kez de olsa beraber olmuş olmak çok iyiydi mavişim.

yaratıcın smirnoff'a büyük saygılar ile,

sana aşık olan,

vendetta.

--spoiler--
bu bir aşk hikayesiydi
--spoiler--