bugün

ttnet

05.09.2013 tarihinde yeni taşındığım evime internet bağlantısı kurdurmak için türk telekoma giderek başrumu yaptım . 1 hafta içinde evime bağlantı yapacaklarını bağlantı ücretimi ise faturaya yansıtacaklarını söylediler.

09.09.2013 tarihinde ise bağlantı yapmak için gelen personelle markete giderken karşılaştım . bana bağlantı yapamayacağını yeni bina olduğu için evvela binaya hat çekilmesi gerektiğini söyledi. şimdi sizin adınıza ben bilgilendirme yapacağım ama sizde takip edin diyerek gitti. bu güne kadar hiç bir işlem yapılmadı .

bu gün ttnet'i aradığımda üyelik işleminin iptal edildiği söylendi nedenini sorduğumda ise türk telekomun yatırımlarını durdurduğu ve hat çekme işlemlerini yapmadığı söylendi. ne yapmam gerekir diye sorduğumda ise tekrar başvurun dediler. gene aynı şey olmayacak mı peki dediğimde ise şansıma kaldığı söylendi. peki başvuru yaptığım türk telekom binasına ulaşamıyorum , internette ki telefonlara ulaşılamıyor dediğimde ise zaten arasanızda muhattap bulamazsınız , bizde bulamıyoruz dediler.

tüm bunları yaşayıp ekşisözlüğe girdiğimde ise ttnet reklamı karşıma çıktı. yatırımı sözlüğe yapmışlar demek ki.

şimdi sayın yetkili ;

bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca adamsın.paran var, pulun var, herşeyin var.binlerce kişi çalışıyor emrinde.yakışır mı sana ekmekle oynamak. yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu internetsiz bırakmak...