bugün

toki evlerinin üç çocuğa göre yapılmaması

ya gezi parkı olayında yeşilin korunması ve şehirin içinde gezi parkının çok önemli olduğunu twitterımda, facede paylaştım(hatta slam, hadis kişinin namazına değil menfaat karşısında tutumuna bakın der falan diye yazdım.. para karşısındaki menfaati yani. hani gezi parkı avm yapılacak ya, işte amddi menfaat var ) ama bu yazımda çok yüklenmeyeceğim akp ye sadece hafif dokunduracağım en azından..

toki olayı güzel, devlet sosyal olmalı ve halka evler yapmalı ama acaba tokiler göz boyamam mı, ama bunu size bırakıyorum? birde tokiler 3 çocuk ve yukarısına göre yapılıyor mu evleri..

hadisde 7 yaşından sonra çocukların odalarını ayırın der(doğruluğunu bilmiyorum, kuran a göre).. ard arda 3 çocuk yetişkin döneme kadar ayrı kalacaksa, odaların geniş yapılması lazım.. bu durumu tespit edeyim..

birde ülkemizde evlenme zorlaşıyor ve büyük yaşa rağmen, ana baba, oğul beraber yaşıyorlar..

akp yi eleştirince şunu yazıyorum kimi zaman, müslüman olmak demek akp li olmak demek değildir. siyasi olarak da ya saadet yada mhp li bir kişiliğim var ve tüm görüşten insanları kucaklayıcı bir yapım var hoşgörü içinde yaşamak. bu arada alkol fiyatlarının düşmesi lazım, alkol içenlere hoşgörü için..

tamam arkadaşalr başbakan adaylığını beni seçebilirsiniz *