bugün

aylık geliri 5000 tl olan bekar erkek mühendis

Hali hazırda stopaj ve sigorta olarak 2000 tl vergi ödeyen ve yeni düzenlemeyle artı 2000 tl daha vergi ödiyerek yılda 48000 tl devlete vergi ödeyip duble yol ve hastanelerdeki düzelmeler dışında bir halt alamayacak olan köledir fazla özenmeyin!

bir de diyolar ki "efendim yurtdışında da bu vergiler var"

sayın koyun, tabii ki var ancak benzinde %350 vergi yok, elektrikte %120 vergi yok telekomunikasyon da keza, araçlarda %130+18 vergi yok. dolaylı ve doğrudan vergilerle hane başı 140000 tl alıyorsun ayıp be ayıp.

Bugüne kadar kimse akp nin yaptıklarını yapamadı doğru ama neden biliyor musunuz? kimse kemal derviş'in özelleştime politikasını uygulamadı ama akp derviş'in tüm politikasını uyguladı. cari açık hersene özelleşen büyük firmalar ve yurtdışı kaynaklı ihaleler ile kapanıyor. iyi ama kısa vadeli çözüm! bir de halktan alınan vergiler tabii... 2002 yılından beri doğrudan ve dolaylı olarak alınan vergiler %150 ile %200 arası artmış tuik verilerine göre...

eee arkadaş akp sin güzel çalışıyorsun ama halkı bu kadar sömürme bu vergilerle. bu halk aptal değil gün gelir chp ve mhp gibi basiretsiz liderlerin olduğu partiler yerine kuvvetli biri gelir yıkılırsın.

Ama doğru ya! gelmez sen çoktan önlemini aldın! helal san be rte! ne çektin be!

(bkz: vasfiye erdoğan)

edit: akp ye oy vermiş biriyim hem de 2 kere ama ne yapacan alternatif yok mecbuur!