bugün

survivor ünlüler gönüllüler 2013

zapta denk geldiğinde takıldığım tv yarışması. bbg tarzı programlara temayülüm var. kendimce sosyo-psikolojik tespitler yapıyorum galiba ondan. ha gerçekten 3-5 insanı bir adaya kapatsalar, sabit kameralar falan olsa ve hayatta kalma savaşına sahne olsa 7/24 izlerim. hastasıyım formatın, lakin türk elinde yine heder oldu. normaldir alıştık. acun bey merhaba.

sağda solda "balık olayı hikaye, adamlar tutup yarışmacılara veriyor" falan deniyor. duyuyorum, okuyorum. net olarak söylüyorum; bana bir abc takımı bir de zıpkın verin, helikopter çekimlerinde gözüken sığ taşlıklara bırakın, 3 saatte, 2 ada yarışmacısı ve set ekibi dahil cümle aleme gırtlağına kadar balık yedirmezsem adam değilim. bırakın benim gibi bu işe yıllarını vermiş bir adamı, az buçuk zıpkınla balık avının genel prensip ve tekniklerine aşina bir adamı koysanız, hergün römorkla balık vurur orada.

ve buradan oradaki saygıdeğer erkek yarışmacılara sesleniyorum. ulan oraya gideceğin aylar öncesinden belli, eline zıpkın alma ihtimalin çok yüksek, lan bir sor, soruştur ağa bu nedir! ki barış manço'nun oğlu olan arkadaş sanırım kapmış bir şeyler bir yerlerden.

sonuç olarak : benim acil dalmam lazım!

ha birde çütre (domuz balığı) vuruyorlar sık sık. bak fena ısırır, vurduktan sonra elinize ayağınıza dikkat edin. ve pişmez la o! kayış gibi derisi vardır. gerçi bunlar açlıktan çiğ çiğ yer onu ayrı.