bugün

sözlük formatı

yemin ediyorum, 12 yıldır ekşi sözlük'te yazıyorum, bunun kadar mantıksız bunun kadar garip bir format başka bir sözlükte rastlamadım, okulların, üniversitelerin dandirik forum kırması sözlükleri dahil buna.

abi sene 2013, şu yüzden entry silmek nedir?

başlık: sözlüğün aslında olmaması
entry'im: (bkz: abi geç oldu git yat artık istersen)

gerekçe de şu: bakınız özelliğinin amacı dışında kullanılması. bakınız konu ile ilgili başka bir başlığa gidilmesine kolaylık sağlar, bu amaç dışında mesaj vermek, yorum yapmak amaçlı kullanılmamalıdır.

bu bakınız sadece bir örnek, ve bu yaygın bir kullanım. yani ben bunu cümle olsun diye yazmadım. o kadar gerizekalı değilim ve oradaki moderatörleri donumda sallayacak bilgim ve tecrübem de var ama bunu anlamak mümkün değil, kendi eliyle sözlüğü bitirmek bu.

şimdi bunu silen arkadaş, kimse tanımıyorum, yani insan biraz düşünür, sözlükleri inceler, sözlüğü kopyaladığı ekşi sözlük'e arada bir girer, oraya girmiyorsa başka yerlere göz atar, kendini geliştirir, okur falan. geyikleri trend geyikleri bilir en azından. ki başka bir saçmalık sözlüğün bakınız fasilitesiyle konuşur tarzda saçma sapan, da ekleri mi ekleri noktalama işaretleriyle dolu on binlerce çöp entry'ye sahip olması, ki çoğu 4-5 aylık en az.

uludağ sözlük zamanında iyiydi lan, özgürdü çünkü ama yapıcı bir özgürlük. şimdi bakıyorum ortalama 18.
tamam ortalama 18 olsun ama sözlük formatının ortalaması 18 olmasın be abi. hayatta şu an 18 yaşındaki yaptığımız hareketleri, gerizekalılıkları düşünüp utandığımız oluyor bu da öyle.

uludağ sözlük böyle böyle bitirdi kendisini, ben buna şahit oldum ve halen oluyorum cidden üzüldüm. para kazanır mı? evet amaç buysa kazanır, amaç karakter doldurmaksa, amaç boş lakırdı ama camın önü boş kalmasınsa bunu bir şekilde şu an yaptığı mantıkla yapar, ama bu sürekli buranın bir zamanlar sahip olduğu hüvviyeti silip atmak, uludağ sözlük'ü tarihin tozlu raflarına kaldırmaktan başka bir şey değildir.

nedir abi, acun sizi pohpohladı diye bu tip insanlara şirin mi gözükmek istiyosunuz, siyasi konularda başlık açmayınız nedir, ekşi sözlük'e git, itü'ye git, ebesinin amına git adama gülerler. ya da entry'de hafif bir argo var diye entry'nin silinmesi nerede görülmüştür, amaç ihl sözlük formatıysa gidin milli görüşçü gibi birleşin, ama akp kafasıyla liberal odaklı hem piyasa hem orası olsun diyosanız eyvallah.

ben sizi anlamıyorum ve cidden komedi. kreş olmuş burası, entry'im silindikçe silinme nedenlerine daha çok gülüyorum ama üzülüyorum, neyse. belki silinir bu, silerseniz de canınız sağolsun, sebep de canınız dedim diye sizli bizli entry girmek falan olur, bi kahkaha da ona atarım, nolucak.