bugün

beşiktaş taraftarı

çok bilmişlerin hakkında çokça atıp tuttuğu dahil olduğum topluluk.

öncelikle, hep takımlarını öven kişilerdir, beşiktaşlılığı yücelten insancıklardır vs diyenler için cevabım; sizin takımınız size göre çok büyük değil mi? hep desteklemiyor musunuz? mağlubiyet alsanız bile iyi oynadık yalanlarına yatmıyor musunuz?
biz de diyoruz ki, beşiktaş bizim sebebimiz. beşiktaş bizim aşkımız. yense de yenilse de vazgeçilmezimiz. zaten biz hep diyoruz bu takım bizi kanser eder diye. her maç aynı bunu biz de biliyoruz. son dakikalarda ya gol atar ya gol yer. 10 kişilik takımlara puan kaybeder. biz bunun bilincindeyiz ve tüm bunlara rağmen sevdamızdan vazgeçmeyiz. bunu böyle bilin.

delikanlı gibi ofsayt ise ofsayt deriz, faul varsa hakem yanlış karar verdi deriz. üfleyince uçarak on takla atan adamımız varsa salak herif kendini bıraktı deriz. 1 metreden top vücuda kapalı ele çarptı ise ulan orospuçocuğu hakem takımın galibiyetine bahane aratacaksın deriz. peki siz diyebilir misiniz?

bir kaç yazıdan gördüğüm kadarı ile genelleme yapmak ne kadar yanlış ise rakip taraftarlar içerisinde doğruya doğru konuşanları kastetmeden sözüm ona yazarların bu konularda daha dikkatli yorumlar yapmasını ve eleştirilerinin hedef noktasındaki beşiktaş taraftarlarının niçin bu kadar sempatik olduğunu düşünmenizi tavsiye ediyorum.

not: bizde de bu kanı bozuk olanlardan yok mu? boşuna her köyün bir orospusu ile bir delisi vardır dememişler...