bugün

kuresel ikinma

bilmem kaç kez silik olup geri gelmesi bazılarına dert olmuş yazar. sanırsın girenin çıkanın, hesabı bunlardan sorulur.

bi de sözlük abisi modun da olan çakallar var ki yaptıkları tam ibneliktir. bunlar sözlük'de ağzı biraz iyi laf yapan, iyi yazan kızlara yol, yordan gösterme ayağına sırnaşırlar, mod arkadaşlarım var dün aksam beraberdik, mod ol dediler kabul etmedim bağlamında, yıkama yağlama yaparlar.

attığı oltayı yutan kız olunca o kızdan iyisi yoktur, kız sözde onun sevgilisi olmuştur artık. sırnaşırda, sırnaşır artık şerefsiz.

kız oltayı yutmazsa, ben başımın çaresine bakarım havasında ise, iştee zurnanın zart deddiği yer burasıdır bu ibnetorlar için, anında birbirini kanka, pampa ayağına taşağını okkalayanlar bir araya gelir ve saldırı başlar.

bu kız kafadan kaşardır zaten, ona vermiştir, ötekine emdirmiştir, berikine gösterip vermemiştir, velhasıll şerefsizlik diz boyu devam eder.

iyi de kardeşim sanane kim kime verdi, kim kime gömdü sen milletin am/sik bekçisimisin diye sorarlar adama. sana giren çıkan ne? bu konular sen ve senin gibi yavşak arkadaşların dışında kimseyi ilgilendirmiyor ki, özelimi açarsın, götünü açıp ordan mı haberleşip/yazışırsın artık orası senin bileceğin iş.

bi bitmediniz amk.