bugün

beni böyle sev

klişeleri bile izlettiğine göre gayet başarılı olan bir dizi. ayrıca içinde arabesk ,yeşilçam esintileri ve daha gönlümüzü çelecek nice şeyleri barındırıyor ve bunlar bizim aslında yumuşak karnımız. klişe diyip diyip izliyoruz işte. çünkü manyağız.

diğer dizilerdeki abartılı komedi,kin,entrika, ensest veya yasak ilişkiler, gereksiz samimiyet,gereksiz nefret, şiddet sahneleri, silah , seks sahneleri,öpüş kokuş yok tabi(ilk bölümlerde en azından .evlilik sonrası bilemem)
yıllardır izlediğimiz bu şeyler artık klişeleşmedi zaten? hep büyük aşkları senelerce izleyip,sonunu da evlilikle taçlandırdık. bu dizide yine büyük bir aşkla evlenen gençlerin evliliğini anlatacak işte. bunun neresi klişe pardon ? ilk bölümlerde, tanışma hikayesinde klişe kullanıldığı konusuna katılıyorum ama bunlar olaya giriş aşamasıdır deyip asıl hikayeyi bekliyorum ben. çünkü ana hikayenin kendisi tam anlamıyla klişe yıkıyor zaten...

olayların hızlı akmasına getirilen eleştirilerse konunun henüz bilinmemesinden kaynaklanıyor sanırım..çünkü dizinin konusu evlenen gençlerin hikayesi. yaşadıkları sorunlar vs.

yalnız müsadenizle bu dizi hakkında biraz eyyorlamak istiyorum ; teknik ekibin biraz daha dikkat etmesini rica ediyorum.zira kızların, ayşemin amcasının evine geldiği sahnede zeynebin mikrofon kablosu, hırkasının arkasından sarktı. ayrıca klip yapıcaz diye henüz yayınlanmamış sahneleri de kullanıyorlar ikidir..
ha birde komedi unsuru biraz daha artarsa tadından yenmeyecek dizi.haluk karakteri zaten bomba,üstüne gidilmeli. ben nail amcanında cevherler barındırdığından eminim. kavgalar öyle insanların hayatlarını ciddi biçimde etkileyeceği türden değil ,biraz daha sevimli atışmalar şeklinde olmalı. mesela ömerin babasının ayşemin açığını araması falan çok sert kaçtı gibi ,biraz daha yumuşaması lazım hikayenin bu kısmının.

arabeskinde dozunu ayarlamaları gerekiyor.gençlerin sahnelerinde arada rock- metal müzik tınılarıda duyabiliriz mesela..