bugün

avea

faturalı bir hat sahibi olmak icin büyük bir avea bayisine gittim geçenlerde. Yıllardır avealı olduğum icin başka bir operatörü düşünmedim bile çünkü biliyorumki istediğim şeylere kazık yemeden sahip olabiliceğim. Girdim iceri dedim Öncelikle en az 500 dakika olsun, sınırsız internetim olsun, 3-5 binde mesajım olsun ve faturalı hat olsun. Seç tarifelerini anlattılar ayda 40 liraya bu istediklerime sahip olabiliyordum. Sonra şu anki hattımın faturasız olduğunu ve onu faturalı yapmak istediğimi söleyince bana cok şukela bir teklif sundular. Şebeke içi 3000 dakika, heryöne 300 dakika ve heryöne 3000 sms aylık 27 lira. Bir senelik bizde kalma sözü verirsen aylık 22 lira yaparız sana dediler. 10 senedir sizdeyim zaten bir senenin lafımi olur. Dedim sar hemen sar sar. Aylık 10 liraya 1gb hız kotalı sınırsız internetimide ufak bir sms le tanımladıktan sonrada değmen benim keyfime.

Malum operatörlerden ne türlü kazıklar yendiğini çevremden görüyorum. Hic gerek yok gec avea ya cebinde rahat etsin sende rahat et.

Anlamadığım tek nokta fatura kesim tarihim 27 si olmasına ve bügün itibariyle paketim yenilenmesine rağmen hala fatura borcum sms olarak gelmedi. Online işlemlerde de göremiyoum. Kaç gün geçmesi gerekiyor acaba diyerek merak icerisindeyim.