bugün

iphone 5

biz söyleyince anlaşılmıyor, buyrun borsa söylesin o zaman. ki henüz ne samsung galaxy s4 çıktı ne de sony xperia z, dikkatinizi çekerim. onlar çıkınca daha iyi anlaşılacak apple'ın bi nane yemediği. kısaca sadece fanatiklik (applefanlığı) yapılıyor şu anda. düşünmemek, araştırmamak, sorgulamamak bizim karakterimizde var. açın okuyun ekşi'den sony xperia z'yi de aklınız başınıza gelsin. apple iphone'un ilk çıkışıyla gerçekten bir devrim yarattı, buna hiç itirazım yok. ama ondan sonra hep bunun kaymağını yemeye çalıştılar ki; dünya yeni yeni uyanmaya başladı. en büyük rakipleri daha 2013 modellerini çıkarmadan apple'ın hisseleri düştüyse, siz bir de galaxy s4 çıktığında ve sony xperia z satışları başladığında görün.

‘Apple’dan yeni iPhone’lar geliyor’
17 OCAK 2013

Teknoloji sektörünün en popüler şirketi Apple’ın yeni iPhone modeline yönelik çıkan söylentilere her geçen yenileri ekleniyor.

Şimdi de şirketin yaz başında iPhone 5S modelini meraklılarıyla buluşturacağı belirtildi. Apple Insider sitesi, Mart ayında iPhone 5S’lerin üretimine başlanabileceğini öne sürdü.

Apple’ın aynı zamanda yeni ürünle birlikte iPhone 5’in yenilenmiş sürümünü de piyasa süreceğine işaret edildi.

iPhone 5S, iPhone 5’e benzer bir model olacak ama daha hızlı performans ve daha iyi dokunmatik algıya sahip olacak. Modelin fotoğraf çekme özelliklerinin de geliştirileceği ifade edildi.

PLASTiK iPHONE 5’LER GELECEK
Yazın tanıtılacak yeni iPhone 5 modelinin ise mevcut telefonlardan daha ucuz olacağı ve daha altı farklı renkle plastik kasada satılacağı belirtildi.

Plastik kasalı iPhone 5’lerin 350 -450 dolar arasında bir fiyat etiketi olacağı belirtildi.

APPLE HiSSELERi DÜŞÜŞTE
Bununla birlikte, şirketin Eylül ayında tarihin en değerli hisse senedi ünvanını alan hisselerin bir yılın ardından 500 doların altına indi.

Hisselerin değer kaybında iPhone 5 satışlarının bekleneni vermemesi temel neden olarak gösterildi.

kaynak: http://www.dipnot.tv/appl...n-yeni-iphonelar-geliyor/