bugün

michael sikkofield

Yazılarından yürüttüğüm çıkarımlarla gizem perdesini az biraz araladığım yazardır. ve şu kadar net konuşuyorum ki biri benim hakkımda böyle bir detaylandırma sürecine girse altıma sıçardım, şu an kendimden bile korkuyorum.

evet başlıyoruz.

Öncelikli olarak yaş hesabına gireceğim, üniversite öğrencisi olduğu su götürmez bir gerçek, ama hangi üniversite, ona da değineceğim.

Ama şimdi soluklan kaynatasız.

Cezve isimli yazısında, ki her okuduğumda göğsüme öküz oturmuş hissiyatı veren bir yazıdır. babasının ölümünün üzerinden 3 yıl geçtiğini belirtmiştir.

- yazının başlarında 4. satır başında ya da siktirtmeyin belanızı ctrl+f yapıp 3 yıl yazın-

http://michaelsikkofield....ot.com/2011/10/cezve.html

Elbet bir gün adlı yazısında ise ''Sonra 6 ay yaşar dedikleri baban, bir şekilde sen 18 yaşına gelene kadar yaşadı. '' demiştir.

http://michaelsikkofield....012/11/elbet-bir-gun.html

Bu şartlar altında 18+3=21 ve milliyetçi hareket partisinin 40. yılı kutlu olsun sürecine girmiş bulunmaktayız diyebiliriz.

Bonus:Ego üzerine adlı yazısında ise ''Mesela bazı dalyaraklara gittiğim okulu söylediğimde ilk iş olarak "paralı mı okuyon orda? diye soruyorlar.e be yolunu siktiğimin çocuğu zaten devlet okulu ismi söylemişim sana bu ne sikimsonik bir sorudur'' der. Ki ben bu ülke üzerine ''özel mi? devlet mi?'' tartışmasının süregeldiği tek bir okul biliyorum, o da galatasaray üniversitesi, ki galatasaraylı olmayanı almıyorlarmış tartışmasına bile şahit oldum, ona değinmiyorum bile mına koyuyum, ilkokulda yaşanıyor o tartışma.

http://michaelsikkofield....04/bonus-ego-uzerine.html

Bu husustaki bir başka delilim ise Star Tv'nin Prison Break'i Yayınlaması adlı yazısına "itü sözlük'te de yazardık yarram ehehe" dipnot düşmüştür. itü sözlükteki nicki ise ''dedim bak dedim yanlış adama çattın dedim''

Ve bu nick ile yazdığı bir entrysi http://www.itusozluk.com/...lar+ve+akrabalar/@3539246

''- ne okuyosun sen şimdi?
+ işletme.
- kaç yıl okuycan?
+ 6 sene dede. 2 sene fransızca hazırlık var (söylerken omuzların dikleşmesi, gururlanmak, taşaklı okuldayım tripleri)
- nasıl? (torununa değil de adeta bir boka bakıyormuşcasına küçümseyici bir tavırla) ee kuzenin turgut 2 yılda bitirdi ya işletmeyi?''

Ki twitterda'da şu an bulamıyorum ama birine attığı mentionda ''sen de mi gsülüsün'' gibisinden bir şey yazmıştı, göztepesporlu musun demiyorsa, galatasaray üniversitesinden misin diyor muhtemelen. ki bu koşullar altında galatasaray üniversitesinde işletme okuduğu gerçeği, benim hasta ruhlu bir dalyarak olduğum gerçeği kadar yadsınamaz bir gerçekliktir.

isim mevzusuna gelince onun adı cemre ise benim adım da izzet altınmeşe amına koyuyum, o konuda hiçbir güvencem yok, ama cemre olmadığına eminim, itü sözlükteki entrylerinde 'adnan'ismine olan saplantısından ötürü, adnan olduğu ihtimali üzerinde durmaktayım, ama dediğim gibi bu mevzuda hiçbir güvencem yok, şayet dediği gibi isimler sözlüğünden bakılarak kanaat getirdilerse abidin, baha gibi isimlerden sonra cemreye kadar yol alınabileceğine dair inancım yok, ki abidinden sonra pek yol katedileceğine dair hiçbir inancım yok, ayrıca isimler sözlüğü ne amına koyuyum bir ismin dedenin ismi olur, bir ismin modern gibisinden bir isim olur, benim komple isimler sözlüğüne inancım yok, yani losing my religion kaynatasızlar.

Deşifre bizim işimiz eheheh.

özet: şarkıcı bengü'nün yok saydığı babasını tek göz odada yaşam mücadelesi verirken bulduk.

edit: adamın anasının kızlık soyadının üçüncü harfini vermediğim kaldı buna rağmen nereliymiş diye soranlar var, kırşehir çiçekdağlı olsa kaç yazar, new jerseyli olsa kaç yazar, hemşehri mi çıkmaya çalışıyorsunuz arkadaşım, hayır yani napacaksınız?