bugün

bursaspor taraftarı

illerine sahip cikmasi ve anadolu'nun en iyi 2-3 tribununden olmalari sebebiyle takdir edilebilecek bir kitledir bursaspor taraftarlari.

lâkin;

kendilerini inandirmis olduklari oyle sacma komplo teorileri vardir ki, artik olumlu ozelliklerini sadece besiktaslilar arasinda degil neredeyse futbol kamuoyunun cogunda kaybetmeye baslamislardir bu arkadaslar. igneyi kendine cuvaldizi baskasina batir derler ya onun gibi bu da. 27 haftada 4 galibiyet almis bir takimin son 7 haftada 6 galibiyet almis olmasini ki sorgulamayanlar tum sezonun sucunu besiktas'a atmaktadir. oysa kardes klupleri ankaragucu de rizespor'a yenilmistir. bunlari gecelim efendiler. suni gundem yaratip dusman arayacagina bursaspor taraftarlari ellerindeki guzel misyonu, sehirciligi yerine getirseler daha iyi olmaz mi?

bursaspor taraftarlari o kadar cok gaza gelmislerdir ki, inonu'deki maca gelecegiz, asacagiz kesecegiz nameleri de yapmislardir. bunun uzerine maca girmeyip bir gun oncesinden mac sonu gece yarisina kadar bizlerin parklarda bursasporlu beklememizi saglamislardir.

velhasil kelam isin ozu;
suni gundemlerle kafasini mesgul etmeye calismaktansa onlerine bakip takimlari icin cabalamasi gereken taraftarlardir. yoksa buyuk besiktas taraftarina laf atarak hicbir yere gidemeyeceklerdir. dertleri oldugunda da tribunlerden atarlar yerine gelip besiktas'a dertlerini anlatmalari gerekmektedir. alen abi'nin dedigi gibi, "bizimle derdi olan buraya gelmelidir, bizim kimseyle derdimiz yok. kimsenin ayagina da gitmeyiz." sozlerinden kendilerine pay cikarabilecek taraftarlardir ayrica.