bugün

tıkanma

--spoiler--
Tanınmış bir elektrikli süpürge üreticisi, 1950'lerde süpürgenin dizaynını biraz geliştirmeye çalışmıştı.Süpürge hortumunun ucundan iki üç santim içeriye jilet gibi keskin bıçakları olan bir döner pervane yerleştirilmişti. içeri emilen hava bıçağı döndürecek, bıçak da hortumu tıkayabilecek kumaş tiftiği, ip veya hayvan kıllarını ince ince kıyacaktı.
En azından böyle olması planlanmıştı.
Fakat olay, penisi parçalanmış bir sürü herifin hastanelerin acil servisine koşmasıyla sonuçlanmıştı.
En azından anlatılan hikayeler böyle.
Hani şu, sevimli ev hanımına sürpriz yaş günü partisi yapmak için bir evin odasına gizlenen bütün arkadaşlarının ve ailesinin "Mutlu Yıllar Sana!" diye bağırarak ortaya çıktığında, evin hanımını koltuğa yayılmış, evin köpeğine bacakları arasından fıstık ezmesi yalatırken yakaladığı kent efsanesini bilirsiniz...
işte o kadın hayal ürünü filan değil, gerçek.
Araba kullanan erkeklere oral seks yapan efsanevi kadının, bir seferinde arabanın kontrolünü kaybedince bütün gücüyle frene basan adamın şeyini ısırarak kopardığı hikayeyi de bilirsiniz. işte ben o ikiliyi tanıyorum.
Bütün o kadın ve erkekler orada.
Bütün hastanelerin acil servislerinde elmas uçlu matkap bulundurulmasının sebebi bu tür insanlardır. Amaç şampanya ve soda şişelerinin kalın altlarına delik açarak basıncı kaldırmaktır.
Bunlar, gecenin bir vakti yalpalaya yalpalaya hastaneye gelen ve tökezleyerek bir kabağın, ampulün, Barbie bebeğin, bilardo toplarının veya can havliyle kıpraşan bir sürüngenin üstüne düştüklerini söyleyen insanlardır.
Ayrıca bakınız: Bilardo sopası.
Ayrıca bakınız: Oyuncak ayı.
Duşta kayıp kaygan bir şampuan şişesinin tam üstüne düşmüşlerdir. Kendilerine tanımadıkları birileri saldırır her zaman ve bir mum, beysbol topu, katı pişmiş yumurta, el feneri veya tornavidayla tecavüz eder ve şimdi bu şeylerin bedenlerinden çıkarılması gerekmektedir. Jakuzilerinin su giriş borusuna penisi sıkışan adamlarla doludur burası.
--spoiler--

gibi bir pasaj bulunduran kitap. hem de ilk bölümlerinden birinde. gerçekten sarıyor. gece uyku tutmayınca 4 saatte bitirdim sanırım.

--spoiler--
kadın tüylerini traşlamış. bronzlaşmış ve vücudunu öyle pürüzsüz bir şekilde yağlamış ki, bir kadından çok kredi kartınızı geçirebileceğiniz başka bir yere benziyor.
--spoiler--

--spoiler--
ortalık öyle dağınık ki, mısır hiyerogliflerindeki figürler gibi yan yan yürümek gerekiyor.
--spoiler--