bugün

samsung galaxy s3

birisi xperia s ile karşılaştırmam bile gitsin htc lg ile kapışsın demiş.

fotoğraf çekmek için telefon kullanıyorsan git digital makine al kardeşim. bir turkcell çalışanı olarak telefon menülerinde gezinmenin bu kadar iyi olduğu, bu kadar hızlı bir internet keyfi, oyunların müthiş bir görüntü ile keyif vermesi, hd bir film açıp izlemenin keyfi. facebook whatsapp vs gibi uygulamalarda yazma dili kelime aralıkları. nasıl anlatabilirim telefon adama keyif veriyor. hergün elimden geçen xperia s lerde iphone 4s lerde bu keyfi alamıyorum kardeşim. bu telefonu almak isteyenlere şu önerileri yapmak istiyorum;

evet sony den iyi fotoğraf çekmeyebilir ama lanet olsun nokia 6300 kamerasıda kullanmıyor.
telefon çok hızlı internette bu telefonla gezinmek hakkaten keyif veriyor donma takılma yok.
menüler şahane çok kullanışlı uygulamaların aralarında ekranın büyük olması nedeniyle fark var ve dokunmatiği çok iyi kullandırtıyor. bir oyun açıyosunuz kaliteli bir oyunsa eğer müptela olabilirsiniz. bu telefonun bence tek eksiği ki en sinir bozucu tarafı sesi az çıkıyor. müzik sesinden bahsediyorum. zil çalma seside keza. ama ona da yapacak bişey yok çok büyük bir kusur değil.

bir not daha;

telefonun defterli kılıflarıyla kullanımları acayip karizmatik. saçma bi detay ama bu seviyedeki telefonlardan beklentimiz birazda görüntü şimdi kandırmayalım birbirimizi.