bugün

ricardo izecson dos santos leite kaka

galatasaray'a gelmesini felaket biçimde istediğim futbolcudur kendisi.

rüya gibi lan! milanda ortalığın amına koyarken tapıyordum kendisine. r.madrid'e giderek en büyük eşşekliği yapmıştı. umarım hakettiği ücreti verip alabiliriz.

işin galatasaray kısmına gelince;

fatih terim'in süper kupa finalinde umut bulut için söylediği çok önemli şeyler vardı; "karakterli, mücadeleci" insan demişti. şu an takımda 11'de oynayan herkes için bunu söyleyebiliyoruz, karakter tartışılır elbette, ebue ve engin'e çoğu zaman bende sövüyorum ama genel olarak imparator kaliteden daha önce mücadeleye önem veriyor.

şu an çilek olarak transfer haberlerinden hiç birine inanmadım, ama kaka tam da imparator'un aradığı cinsten bi futbolcu.

takımda sistem ne olursa olsun değişmeyecek tek şey mücadele ve istek olur bence. selçuk, amrabat, melo, emre çolak hepsi bileklerine hakim, bunların yanında bir de kaka'yı koyarsanız gol üretkenliği için tek forvet yetebilir bile.

türkiye liginde her takıma 4-4-2 ile baskıyı kurup ağlatabilir galatasaray ama önünde bi şampiyonlar ligi gerçeği var oradaki takımlara bu kadar baskıyı kuramayabilirsiniz. e o zaman geriye sistemi ona göre kurmak, ona göre takımı oynatmak kalıyor.

kaka leite gelsin de sistemin amk. bu takım bu cesaretle herkese kafa tutar.

büdüt: tek korkum takım maestro olarak selçuk inan'a çok alıştı, her topu otomatik olarak ona oynama düşüncesi var, ama imparator ikisini birden takıma adapte edebilirse düşünebiliyor musunuz melo-selçuk-kaka 3'lüsünü. * * *