bugün

yeni cep telefonu alacaklara öneriler

'Artık devir değişti, nokia'nın kıytırık telefonlarına o kadar para bayılmayın' diyeceğim ama... klişe ifadeyle: telefonu sadece telefon olarak kullanıyorsanız nokia'dan iyisi yok. Bunu yazarken ellerim titriyor, soğuk soğuk terliyorum ama ne yazık ki öyle. iyi bir android telefonu kullanıyorum, çift çekirdek işlemci, 1gb ram vs vs... ama mesaj yazarken illa ki üstünde tam tamına 39 tuş bulunan klavye kullanmak zorundayım (türkçe klavye). Ama nokia'nın dokunmatik telefonlarında tuşlu telefonların tuş takımı var ve yazı yazmak yüz kat daha kolay ve hızlı.

Ama internete girerim, bol bol program yüklerim, navigasyon kullanırım, oyun oynarım, film izlerim falan diyorsanız bunları keyifle yapabilmek için alacağınız minimum cihaz motorola atrix olmalıdır.

1500tl ve üzeri- tartışmasız galaxy s3...

1000-1500tl- tartışmasız galaxy s 2. Ekranı ve bilgisayar seviyesinde hızlı internetiyle efsanedir. Hala yeni çıkan telefonları bile altedebiliyor.

700-1000tl- Motorola atrix, dahil olduğu fiyat aralığında lg optimus 2x ve lg optimus 3d ile beraber en iyi telefondur.

500tl ve daha ucuza android nimetlerinden yararlanmak istiyorum diyorsanız huawei ideos x5 harika ekranı ve şık duruşuyla size ondan beklediklerinizden daha fazlasını verecektir emin olun. Bir de iphone 3gs'yi es geçmeyin. Hala çok iyi bir cihaz.

Benim için en önemli şey şarj süresidir diyorsanız philips'in şarjı 2 ay giden telefonları var. Ama dikkat edin de şarj makinesini kaybetmeyin. insan 2 ayda bir ihtiyaç duyunca yerini unutuyor.

Telefonum küçük olsun, her özelliğe de sahip olsun, ucuz olsun diyorsanız htc wildfire iyi bir seçim.

Taş gibi olsun, gerekirse çivi çakmaya da yarasın, derede yüzerken cebimde dursun, sinirlenip fırlatınca çizik bile olmasın diyorsanız 1000tl fiyatıyla sony ericsson xperia active sizin tek ilacınız. Ekranına çekiçle vurun, ingiliz anahtarıyla tangır tungur dövün bana mısın demez. Dağlara taşlara fırlatsanız çizik bile olmaz.