bugün

29 temmuz 2012 galatasaray kulübü açıklaması

gayet kol gibi açıklamadır. fenerbahçeli ergenlerin beraat ettiğini düşünüp sevindikleri çok sevgili başkanları hakkındaki gerçek bugüne kadar hiç bu kadar çarpıcı şekilde dile getirilmemişti. "kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin..."

ayrıca, yıllardır yavşak yavşak "istersek havuzdan çekiliriz" tehditinin dile getirilmesi de çok iyi olmuştur. bir de bu aziz in galatasaray şampiyon olunca istifa etme şenlikleri vardı ama şu sıralar istifa etse bir daha geri dönemeyeceğini bildiğinden gündeminde değil pek.

açıklamayı fenerliler beğenmemiş tabi. ben de olsam beğenmezdim de gerekçe ne? galatasaray hiçbir iddiaya cevap vermemiş. lan yavşak, aziz yıldırım ın dünkü açıklamasında şike iddialarına yönelik ne vardı da "oo, ne geçirdi, ne soktuk, efsane açıklama" diyodun. bir de gelmiş galatasaray dan o konuda cevap beklemiş. dün anca galatasaray a bok attı, sen de orgazm oldun. şimdi gidin başkanınızla beraber, kumda oynayın.