bugün

erken secimde akp nin 400 milletvekili cikarmasi

ak parti'ya oy veren hiçbir seçmen, diğer parti sempatizanları gibi çığıtkan değildir. gidip meydanlarda, yok şu elden gidiyor, yok bu elden gidiyor diye bağırmaz.
demek istediğim, ak parti'ye oy verecek insan, ben ak parti'ye oy vereceğim demez. ama gider güzel güzel oyunu verir. tıpkı benim gibi, laflara değil, icraatlara bakan seçmedir bunlar.

türki'yenin ekonomisi hakkında konuşmayacağım. iktisat okuyorum, ekonomi servisinde muhabirlik yaptım. yinede konuşmayacağım.

+ şu açılan bolu dağı tüneli varya. hani yüzyıllardır bitirilemeyen. hani üzerinden milyonlaraca dolar kazanılan. onu bitirdiniz ya, bana yeter.

+ karadeniz otoyolu. hani son 5 hükümetin toplam 230 küsür km yaptığı, fakat bu hükümetin tek başına 300 km'den fazla yol yaparak otoyolu tamamen bitirmesi. işte bu bile vermek için bir sebeptir.

+ birçok kişinin tuzu kurudur burda. birçok okuyucu ve yazar - tıpkı benim gibi- çok genç yaştalar. o yüzden farkında olamayabilirler. ssk hastaları bugün rczaneden ellerini kollarını sallayarak ilaç alıyorlar. bilmem haberiniz varmı. okmeydanı ssk'nın önündeki kurukları bilmem hatırlayanınız varmı. özel hastanelerden daha 3 yıl öncesine kadar faydalanamıyordu bu hastalar.

aa unutmuşum. ben ak parti'yi övdüm. şimdi ben şeriatçı oldum. şimdi ben gericiyim. şimdi ben laik düzeni yıkmakla hükümlüyüm.

uyan ey uyuyan güzel halk. atatürk'e olan sevgini sömürüp seni meydanlarda kullanıyorlar. "tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana" diye bağırırken, 100 m ilerdeki florance nightangle hastanesinde, beğenmediğinizin adamın koyduğu yasalar sayesinde, yoksul hastalar, türkiye'nin ve avrupa'nın en hatrı sayılı kalp hastanesinde, ücretsiz kalp ameliyatı oluyordu.

tanım: yıkarıda ki sebeplerden ötürü, 400'ü bilmem ama, çoook milletvekişi çıkaracığana emin olunan siyasi parti.