bugün

battlefield 3

biraz daha oynayıp tecrübe kazandıktan sonra bahsetmek gerekirse oyundan. TDM oynamayın spawn olayı leş. ha xp kazanmak için girebilirsiniz. hızlı xp kazandırıyor. 3-5 tane düşmanın arasında spawn olmak COD'a bok atan fan boyların her ne hikmetse hiç bahsetmediği şey. bununla beraber güzel bir dedicated server bulduğunuzda hilesiz milesiz rahatlıkla oynanır. veya bir kişi hile yapıyorsa da 64 kişinin arasında sana denk gelmesi çok düşük. Malesef ki çok ama çok sevdiğim lakin hilecilerin iyice arttığı MW'ye göre oynamak daha cazip geliyor bu aralar. delta force değil de counter vari oyun oynamak istiyorsa canım B.O ya veya ilk MWye geçiyorum, Delta force vari oyun istediğimde de bunu oynuyorum.

Ayrıca oyunun boktan yanı kimi haritalarda savaşların iki üç koridorda birbirlerine mal gibi ateş edilen oyuna dönmesi.adamın nerede olduğu belli, ne zaman çıkacağı belli eee haliyle reflekslik pek bir olay kalmıyor ki ben mw'yi bile koştura koştura oynayan bir adam değilim, sakin sakin oynarım lakin buradaki bu karşılıklı ateş etmeli çatışmalar baya bir sıktı. Ha bir de COD'un oyuncularına laf atarlar noob la bunlar diye fanboylar, BF3ün oyuncularının da pek farkı yok, hatta "tamam o tarafta 5 tane adam var, ben de sniperla bu tarafa ateş edeyim arkam sağlamda" dediğim onlarca kez o beş kişi arasından bir düşman sızıp beni öldürmüşlüğü vardır. Nereye nasıl bakacaklarını bilmiyorlar, keza keskin nişancı tüfeğinden dürbünü çıkartıp, susturucu taktığınızda götünün dibinden ateş etseniz nereden ateş edildiğini anlamayan tipler de çok var. Ha bir de fast vehicle respawnlı haritaların bolluğu da noob bolluğunun bir başka göstergesi. Adam sanki Tom Clancys hawx oynamak için girmiş oyuna fps lan bu? arada bir uç et de ne bu araç sevdası, devamlı araç tepesindesin.

ek: iron sight'a dürbüne falan geçmek için sağ tuşu cod gibi basılı tutmadan da ayarlanabiliyor ayarlarda, ben sonradan keşfettim, oyun ondan sonra özellikle de sniperda çok kolaylaştı, COD'dan, Counterdan kolay hale geldi sniper olayı, bc2deki gibi.