bugün

22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı

maçtan sonra skor ne olursa olsun takımım ile gurur duyduğum maçtır. daha bu sene kurulan bir takım ile fenerbahçe gibi iyi bir takımı eze eze oyun anlamında 3 maçtır acayip hoşuma gidiyor. belki 3-1 lik maç haricinde skorlar gelmedi ama sonuçta galatasaray bir şekilde avrupa ya gidecektir. benim için önemli olan avrupa maçlarıdır. türkiye ligini sadece bir araç olarak görüyorum. tabi kupa almak güzeldir ama anamızın liginde oynaya oynaya avrupa nın çok gerisinde kaldık. galatasaray da bir alex yok ama bir senelik bir takım olmasına rağmen yedekleri sabri ve aydın olmasına rağmen bence iyi iş çıkardılar. yönetimin adam gibi bir forvet almaması şakiri yerine necati yi getirince sonucu böyle oldu. seneye muhakkak iyi kanat oyuncuları ve forvet alınması şarttır. bugün bir kez daha görüldü kü bu takımı stoperleri ağır ve kademe hatası yapıyorlar. tamam semih genç bir oyuncu ama ufa gerçekten çok ağır kalıyor. seneye avrupa da bu defans çok gol yer.

maçta skor olarak üzgün ayrılsam bile gelecek için çok umutsuz değilim. trabzon deplasmanı hep galatasaray için kolay geçmiştir. çok bir iddaa sı olmayan ts nin zorlayacağını zannetmiyorum. burak yılmaz ın oynayıp oynamayacağı da çok belli değil. galatasaray bu saatten sonra puan kaybetmez. işin ciddiyetinin farkına varmıştır. son maçta eğer fener puan kaybetmez puan puan a girersek o zaman beraberlik bile yetiyor. onun için çok fazla umutsuz değilim açıkçası.