bugün

fenerbahçe spor kulübü türk futbolunun kanseridir

1-şike vardır geçen sezon trabzonun bir çok maçında yaşanmıştır g.saray-trabzon maçıda bunlardan biridir.

2- ırkçılık vardır.mesela 2007 senesinde milan baros adlı futbolcu lyonda oynarken alenen görüntülerle sabit biçimde ırkçı bir davranış sergilemiş ve ceza almıştır.bu barosu g.saray transfer etmiş 4-5 senedir de oynatıyor.

bugün fenerbahçenin artan şampiyonluk ihtinmaliyle paniğe kapılıp kudurmuş meloya dönenlerin şunu bilmesi lazım ki korkunun ecele faydası yok.

türk futbolun yegane kanseri g.saraydır.devletin kaynaklarını yıllar yılı bürokrasideki mektebi sultanililer sayesinde kendine hortumlamıştır.

her türlü şikeyi yıllar yılı itinayla yapmış ama zeytinyağ gibi üste çıkmayı başarmıştır.

ayrıca ülkeye dopingi getiren camia da g.saraydır.saha ortasında ağzından köpükler çıkarak yere yığılan bir g.saraylı futbolcuydu zamanında.ayrıca apar topar doping kontrollerinden kaşırılan g.saraylı futbolcularda oldu yakın tarihlerde.

g.saray camiasının hiçbir alanda ilkesi olmadığını zaten şu melo olayında herkes bir kere daha görmüş oldu.haliyle böyle bir camianın taraftarı sırf dürüstçe yarıştığı için 5 yılda 2 kere son maçta şampiyonluk kaybeden,3 kere kupa finali yitiren,Mustafa Kemalden vazgeçmediği için çocuk zekasında cemaat davalarına muhatap olan buna rağmen bir an bile geri adım atmayan fenerbahçeye ve fenerbahçelilere bu tür başlıklarla sövmeleri olsa olsa fenerbahçeliler için şeref vesilesidir.

bu topraklarda ingiliz ve fransız emperyalizminin kışkırtmalarıyla 500 binden fazla türkü katletmiş ermenilerin aradan geçen on yıllar sonra soykırıma uğradık türkler katil demesi ile eş değerdir g.saraylının fenerbahçeyi şike ve ırkçılıkla suçlaması..