bugün

kuzey güney

çok direndim, çok sahiplendim bu diziyi ama artık yeter.*
cemre karakteri kimin akrabası, kimin yeğeniyse lütfen açıklasınlar artık.fazla sahne vereceğiz diye bokunu çıkarttılar resmen.sabah işe giderken ağır düğün makyajıyla alilere gidiyor. insan o saatte kalkıp işe zor yetişir,hanımefendi süslenmiş sabahın köründe,misafirlikte.yırtık dondan fırlar gibi her sahnede beliriveriyor.
diğer bir abartı ali karakterinin ergen tavırlarında. herkese atar,gider... şişlerler olum adamı,sen kime öyle artistlik yapıyorsun.mafya üyelerinin delici ve yaralayıcı alet kullanmadıkları dünya üzerindeki tek dizi olmasından kurtarıyor durumu hep.
güneye yapılan muameleye de hastayım.yakında flashbeklerle kaddafi gelecek neden beni kurtarmadın ha neden? diye sorarak, aslında libya meselesinde günahın güney de olduğu anlaşılacak ve arap ülkeleri güneye karşı tavır alacak.biraz azimli,zeki,hırslı bir adamı boktan bir senaryo ile itin g.tüne soktular resmen.dizinin başında saat 5 de güne başlayan okulunun yanı sıra babasına yardım eden ve golf kulübünde çalışan bu azimli genç,şimdi pazarcıların garson kızların dalga geçme argümanı olmuş.fazla bir şey istediğim yok,sadece biraz mantıklı bir senaryo...

son olarak cemrenin o şişmiş gözlerine lütfen göz altı makyajı yapmayın.