bugün

sözlük yazarlarının itirafları

internete girebilmek için nelere katlanıyorum lan, hiç kimsenin haberi yok!
nelere mi katlanıyorum?
sırf iki diş internet, anamın yan apartmandaki o sikko uydunetinden çekiyor diye, bildiğin lavabodan, çamaşır makinesinin üzerinde, duvara sıfır biçimde konuşlandırdığım netbookumdan bağlanıyorum olm. tuvalet lan bildiğin, hela işte. 100 numara. tahsildar hatta adfghj.
hani o kadar alıştım ki bu duruma da kısa zamanda, makinenin üzerinde artık iz yapmış olan kahve bardağım ve önüne iliştirdiğim sandalyem de cabası, böyle tam yaran cinsten.
hayır, pragmatik sonuçları da yadsınamaz tabi. dur gelmişken elimi yıkayayım* gibi anlık ürkütücü kararlar olsun, 'şampuan bitmiş olm, yok deterjan azalmış, dur yarın gelirken alayım* cinsinden ibretlik tespitler olsun, hoş şeyler yani bunlar.
işin kötüsü hane içindeki bireylere bunu hissettirmemek için , tüm bunları kapalı bir kapı ve ışıksız bir atmosfer eşliğinde gerçekleştiriyor olmak, bende geleceğe dair eşi benzeri görülmemiş senaryo ve projelere imza atma isteği de uyandırmıyor değil hani.
ama daha kötüsü de var mesela, çok samimi dost bellediğiniz adamlarla bu detayı paylaşmak bazen yaran olaylarla da sonuçlanabiliyor.
facebook duvarınızda şarkı paylaşan arkadaşınızın altına 'oh, tam da ihtiyacım olan buydu' tarzında bir yorum olur da iliştiriverirseniz, ' bunu tam da oradan yazman çok ilginç doğrusu zaaaaaaaaa xd' biçiminde cevap almanız işten bile değil haberiniz ola.
velhasıl net ayağı göt ayağı beyler. böyle biline.